escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: Yeni sevgiliye ihtiyacım var. al seni bu paklar. http://www.youtube.com/watch?v=bioebrMiFGU
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 2niz de önceden bi mericiniz varsa bu ihtiyacınız karşılanabilir.
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ayrıca yani bence; napae ile werewolf sevgililerdi! oh auhduas
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 napae bana 4 günlük deneme süresi versene, pişman olmıcaksın eminim
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lan man hemen samimiyeti kurdu baksana
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: lan man hemen samimiyeti kurdu baksana Yine başlamayalım çözdük asdsad
napae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dalga geçmeyin lan cidden çok sinirliyim. 5 kuruş param yok diye yanıma gelemeyip babasından para istemeye çekinen herif, Amerika'ya gidiyo şimdi amerikalı yaz aşkının yanında kalmaya. Sinirim bozuldu lan, kaptırmıyorum sanıyodum kaptırmışım meğer dfgh.
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 kız senden daha güzeldir. öle dü$ün bide. olur böle.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 dövmeden aids kapsa üzülmezsin yani ......
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Fistan said: ben de istiyorum deneme sürüşü oha sdf
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 sen de benim yanımda kal, güzel bi misilleme olur bence
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Pazar gunu mulakaatim var gunluk. ITci olarak basladigim kariyerime, serverci ve data storage'ci olarak giristigim is dunyasina bakip begenmedim manzarayi ve buradaki firsattan istifade kurumsal bankaciliga geciyorum... fransiz bankasinda baslamam buyuk bir olasilik, umarim deger bu riske, paralar akmazsa cunku kahrolacam gunluk. Gerci her sekilde turkiyede aldigim asgari ucretten fazla olacaktior, o ayri sdhfhg.
escape Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 yeni sevgiliye ihtiyacım var fistan. bana deneme sürüşü sansı ver. uçağımda var.
Öne çıkan mesajlar