wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Tam birşeyler iyiye gidiyorken derken niye hep gene rezili rüsvan oluyor işler :( Naabdık ülen sana hayat? Niye hep köstek oluyorsun? Ayıb die bişi var sonra yazık var.. Bize hiç mi düşmüo bunlardan? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük istatistikten boş kağıt verdim EHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Günlük boşluktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 agrıdan uyuyamadım dun kortizonda ise yaramazsa gg olcakmisim gibi bir his var icimde hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Günlükcüm, yarın işe gidicem yine ama bu sefer annemden gidicem, kendi evimden 10dk da gidiodum ama ataşehirden 2-3 saatte ancak giderim, kar da başladı, kimse bana acımıyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 günlük, şu zor anlarımda bile yanımda olmamasına rağmen bütün gün onu düşünmekten kendimi alamıyorum....benim sonum kötü...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: günlük, şu zor anlarımda bile yanımda olmamasına rağmen bütün gün onu düşünmekten kendimi alamıyorum....benim sonum kötü...... bu ne aşk acısı arkadasım boyle, git dolaş bi kendine gel, valla sonun kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 omer kardesim insallah kisa zamanda dileklerin gerceklesir cunku temiz yuzun ve guler yuzun bunu hakediyor kardesim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 senin desteğin olmasa ne yapardım bilmiyorum ulaş...intiharı düşündüğüm şu anlarda bir güneş gibi doğdun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 temiz yüzünü göstersene lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 omer kardesim, tum sorunların hallolur, istediklerin en kısa zamanda gerçekleşir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 omer kardesim allah her zaman bir kapi kapatirken digerini acar others filmindeki gibi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Sparkcaster said: temiz yüzünü göstersene lan ağlamaktan şişmiş suratımı görüp napıcaksın ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 şişlerine çiğnenmiş ekmek bascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ben burda can çekişiyorum, siz trollüyosunuz, aşkolsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Ömer lan kendine gel düzelir herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 lan? ne bu samimiyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Canım saolmasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tanısıyo musunuz ömer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ahahha abi kim bu salça olan eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Dartanian senin ruhun ve omerin ruhu ortaya gelecekse allahimin ustune yemin ederim ki senin ruhun omerin ruhu onunde diz coker tevbe ister! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benim adımı da biliyo mudur acaba bu eleman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Werewolf said: ben burda can çekişiyorum, siz trollüyosunuz, aşkolsun.... trollemek için yazmamıştım ben aslında, bakıyorum her gün günlüğe depresif bişiler yazıosun üzüldüm, ondan. Umarım düzelirsin. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar