vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 güne allah bilani virsin diyen nazire senlendirici gibi basladim adeta, sinirliyim. ayrica hastaneye gitmem lazim. ama babanemi komada görmekten pek hoslancagimi sanmiyorum. hos bi gün degil.
escape Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Günlük, çok rahat bir gün olacak. bizimkiler full gün yok bugün. fena dağıtıcam oleyy dfs
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Yüksek lisanstan atıldım günlük pofff, CC gelmiş son ders. Neyse 6 yıldan sonra epey yorulmuştum zaten, bu dönem yatarım, eylülde tekrar başlayacağım. O zamana kadar da kpss çalışırım. :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 abi konuşmadın mı hocaylan.. :( belki yapardı bi güzellik.. ağızdolusu küfrettim direk.
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi konuştum da gakguk etti, ben de ısrar etmek istemedim. Zaten sırf iş bulana kadar boş gezmeyeyim diye başlamıştım. Kafamda lisansı bitirince 1 yıl okulla ilişkiye girmemek vardı, iyi oldu aslında. Kafam ders çalışmayı almıyordu artık :S
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Akşam ben oynayamazken BF2 atacağını bildiğim Xaenin, Sesu ve Alexi_septimus a en derin saygılarımı yolluyorum buradan. BENİ DE BEKLEYİN LAN! =/
napae Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Akşam Asmalı ve KB arasında mekik dokuyacağım resmen. Yakın da değiller ki birbirlerine, kahretsin. =/ Muhteşem çizmelerim batıcak üf. Annem hala bitmesin diye uğraştığım Luckylerimi içip duruyo, deliriyorum. Bari içtiğin işe yarasın. İçine çek. İçine de çekmiyo ki kadın sdfg.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dworgian said: Akşam ben oynayamazken BF2 atacağını bildiğim Xaenin, Sesu ve Alexi_septimus a en derin saygılarımı yolluyorum buradan. BENİ DE BEKLEYİN LAN! =/ Mehahaha. Niye oynayamıyorsun ki? Akşam da değil biz başlıyoruz birazdan oynamaya^^
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dworgian said: Akşam ben oynayamazken BF2 atacağını bildiğim Xaenin, Sesu ve Alexi_septimus a en derin saygılarımı yolluyorum buradan. BENİ DE BEKLEYİN LAN! =/ 1.0sa ve NRNS, kankad'sa bende geleyim yahu:S
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 vakit niye geçmiyo günük nan. 2 saatir saat 17:00
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sesu said: Mehahaha. Niye oynayamıyorsun ki? Akşam da değil biz başlıyoruz birazdan oynamaya^^ ben akşam evde yoğum =/ Karasakal said: 1.0sa ve NRNS, kankad'sa bende geleyim yahu:S bad company 2 beta bahsettiğim ?
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 sesu said: Dworgian said: Akşam ben oynayamazken BF2 atacağını bildiğim Xaenin, Sesu ve Alexi_septimus a en derin saygılarımı yolluyorum buradan. BENİ DE BEKLEYİN LAN! =/ Mehahaha. Niye oynayamıyorsun ki? Akşam da değil biz başlıyoruz birazdan oynamaya^^ Bohuhuhu cok kiskaniyorum lan hon u zor aciyor bu alet 5-6 senelik=[ attiribilla best buy a gidicez bugun yarin bekleyin bende geliyorum!1111bir
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Dworgian said: sesu said: Mehahaha. Niye oynayamıyorsun ki? Akşam da değil biz başlıyoruz birazdan oynamaya^^ ben akşam evde yoğum =/ Karasakal said: 1.0sa ve NRNS, kankad'sa bende geleyim yahu:S bad company 2 beta bahsettiğim ? Pff:( bende düz BF2 Strike at kankard zannettim. Umudlar başka bahara:(
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 günlük, yarın sabah önce hanfendiyi sınava götürücem, ordan kursa parayı yatırıp, lise arkadaşımla görüşüp (istanbul'a taşınmış kerata o/ ) eve dönücem vericem kendimi cod6 bf bc2 ye. son özgür haftam ne de olsa ühü.. edik: typo
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Alacagim sekerparem pazartesi ilk isim ahmeti alip best buy'a gitmek olacak edit: LAAAAAAAAAAAN pazarteside yalan oldu disci randevum varmis =(
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ya demin kapiya gelen 35-40 yaslarindaki herif hristiyanlikla ilgili brosürleri falan gösterdi, ben de saygisizlik etmedim din hakkinda konustuk biraz. adam türkce konusuyodu, ama cok tatli bi aksani vardi meger 20 senedir türkce ögrenen bir almanmis. COK TATLIYDI LAN. adi hansmis adsfu bu beni dine döndürmeyi teklif etse, kabul ederdim hua. hans imana gelelim beraber hans <333 edit; cok heycanlandim, ayrica disardan liseli kiz gibi gözüküyorum biliyorum.
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 AHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA LAN Bİ TELEFONDAKİ ADAMA Bİ KAPIDAKİ PAZARLAMACIYA VURULUYOSUN BİDE HANS
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 haudsfudsfh lan saka yapiyorum. ama gercekten cok iyiydi herif. milf milf.
varlok Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 male olarak kullanmış belki? oh wait...
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 23 tane kredi ödemesi yap. 2 milyon küsur işlem izni al. bi kısmını yap. sora gel bana tutar değişicek. vay be. para arkadaşım o. gerçekten para. ekrana girip enter denildiği için sanal bişey değil o be alla alla :S
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cons said: lan sen milf ne demek bilmyiosun? ahaha geyigine söyledim be. ayrica diyene bak, sen degil miydin ulan 2-3 ay önce hostese vurulan, akabinde ceylan gibi sekiyo offs diyen haa?
Öne çıkan mesajlar