cimaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 trollükten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 of günlük, nası bir ikinci dönem bekler beni, bi ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 @zep, bu şartlar önceden belliyse ve daha önce başlasan boş zaman yaratabilirdin lakin bu şartlarda sana boş zaman yaratabilceğimi sanmıyorum belki de olabilir neden olmasın aslında patiye baktığın şu anlar yerine bence uyumalısın. zor bir gün seni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 barajj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 sevgili günlük, ahahahahahahahahahahahahah paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 6 yaşımdan sonra ilk defa kartopu savaşı yaptım günlük sdfsd küçük kardanadam bile yaptım finaller de bitti, adam gibi kar da gördüm, oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 1.5 yillik evimde son gecem gunluk, simdi yine klasik farfelle makarna uzerine sarmisakli yogurt ve kirmizi biberli yag kombomu cakiyorum, 2 saate falan da disari cikarim yarin ogleden sonra yeni sehre yolculuk ve ev bulma maratonuna baslangic bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 aydohaya kuş uçuşu 20 yard lan üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Dartanian said: pogodi said: evet günlük http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/sdf.jpg uykumun açılmasına yetti de arttı kalbime falan ağrılar girdi hatta Camsom niye sıkıştırma lan bu program böyle Camsom ne lan elim sağ el yamulmuş kaymış bi sağa cansın. ASD toşhs! gerizekalı okulun marifeti ilk hafta sadece 3 sınav olduk bütün iğrenç dersler çifter çifter neyse hala ders çalışıyorum kenimle gurur duyuyorum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Su cizimi bitirmem lazim da 42 saattir baslayamadim. Bu kafayla da cizicem buda boyle animdir. Sigara dudagima yapisip soydu kopartti cidden cok zararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 yine sabahı yaptık hade iyi geceler ha gitmeden şu havalar ısınsın kar gitsin bitsin dondum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 5 saattir uyanığım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 günlük bugün annemler geldiler ama ben işte olduğum için göremedim henüz onları =( akşam olsa keşke hemencecik . en son mezuniyetimde görmüştüm onları çok özlemişim ya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Haydi bakalım. Londra'ya dönme vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 DUR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 :(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 iyi yolculuklar güzelims <3 celik dinleyerek motive olmaya calisiyorum. var bi terslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 kötü, bildiğin kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bi saat sonra falan sinemaya gidicem. Çok sıkıldımm evde oturmaktan. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 dear dear babamın 2 tane dişini çektim yarın protez başlıycam acaip heycanlandım anestezi yaparken daha önce kardeşime dolgu yapmıştım ama böyle olmamıştım. ama çok memnun kaldı artık bütün dişlerini bana yaptıracakmış =p p.s her ne kadar reklam koksa da tamamen ailesinin gururunu hissettiği için ve şu anda yanında paylaşabileceği biri olmadığı için duygularını günlüğüyle paylaşan bir genç? kızın yazısıdır =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 günlük mümkünse markete giderken yolda ölmek istiyorum asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 ölme lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar