copry Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 hangover :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bugün evden çıkmaya niyetim yok. Çok sıkıldım ama ya. Yapıcak bişey yok resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Abime izin istiyorum dedim. Haftasonları kullanırsın dedi. afasfgafa haftasonu zaten tatil ya aile işi sux :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Günlük; Birazdan en kalın giysilerimi giyip kar topu oynamaya gidicem. Çok mutluyum :) Karlarda yuvarlanmayalı bi 10 sene oldu ama olsun küçüklüğüme dönmek istiyorum ben, yuvarlancam işte hıh! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sevgili idiot, güne gördügüm rüyalar dolayisiyla fatal error vererek basladim. bugün berbat bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sevgili günlük, kar yağışı ege gezimizin içine etti. Yola bile çıkamıyoruz, iptal ettik. Sinir oldum, ama kar dağ başında çok güzel şu an. Anlık bir boşluğa düştüm, bari shrödinger'in kedisinin peşine koyulayım çayımı kapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 öğlen 12 den beri tez konusu araştırıyorum, ama işletme enstitüsüne verilecek tez konuma wow'u katmayı başardım ya, daha da iflaf olmam sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 lam kış ne berbat.. arkadaşla çalışacaktık, ben kardan mardan hoşlanmam ama dışarı çıkmama dert de değil. arkadaş aradı "olm burada yokuşu çıkmanın imkanı yok!" diye iptal ettik avustralyada yaz çok sıcakmış +43'C +43'C'de ben gider çalışırdım en azından kış berbat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Günlük arkadaşa gitsem mi gitmesem mi,arasam mı aramasam mı ? edit: tam kahve ya da çay havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 balon said: Günlük arkadaşa gitsem mi gitmesem mi,arasam mı aramasam mı ? edit: tam kahve ya da çay havası ıııh sıcak çikolata havası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Yarın arkadaşım gelio antalyadan, malak o kadar zaman varken kar kış kıyameti seçti gelmek için.. Neyse en azından sonunda gelebilmiş olacak 1 yıl oldu gelecem gelecem diye diye ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asangel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sewgili günlük, bugün paticik üyesi oldum(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 mir. tam bir ayda lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 evet günlük http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/sdf.jpg uykumun açılmasına yetti de arttı kalbime falan ağrılar girdi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 ruh halimi en güzel anlatan smiley bu simdi zira kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 diş ağrısından alkolik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 sıradaki vodkalı meyve suyum bütün final haftası stresi yaşayanlara gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 pogodi said: evet günlük http://i574.photobucket.com/albums/ss182/pogodi/sdf.jpg uykumun açılmasına yetti de arttı kalbime falan ağrılar girdi hatta Camsom niye sıkıştırma lan bu program böyle Camsom ne lan elim sağ el yamulmuş kaymış bi sağa cansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 çok sıkıldım günlük. yarın kar topu oynicam. rüzgar olmazsa=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 keşke sıkılcak zamanım olsa lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yaratıcaksın işte. marifet orda. benım de yok ama yaratıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 günlük bugün en sevdiğim şarkının bella olduğunu farkettim. hayatımın sonuna kadar bellayı dinleyebileceğimi düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 uyandım sabahtan akşama kadar maç izledim 31 çektim yatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Sıkıntıdan uyumayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2010 Bella said: yaratıcaksın işte. marifet orda. benım de yok ama yaratıyorum. ok. pazartesi günü kol gibi bi sınavın olduğunu düşün bi.sınava 34 saat gibi bi süre var.sonra bide yarın 10 saat çalışcağını düşün. insan olduğunu varsayarsak 2 gecede toplam max 12 saat uyudun farzet.yemekti,duştu,tuvaletti işe git-gelde geçecek min zamanı da göz önünde bulundurduktan sonra bana bu tablodan sıkılabilceğim kadar boş zaman yarat sana yoktan varatan bi allah diyip taparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar