Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 işsizlik başıma vurdu mal mal gülüyorum:D :D son 6 aydır böleyim. keşke okumak yerine sanayide kaportacı olsaydım şimdiye usta olmuştum.okucam diyen dilimi eşşek arıları soksaydı!
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 güzel gündü günnük liman kahvesine gidip bişeler içip cila attık kib aoe sçs.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Saeros said: QueenofSpades said: Deneme lenslerim geldi günlük, 18 senenin ardından gözlüksüz ilk akşamım... çok acayip nan :S ben de organik lens olaylarına girmek istiyorum bu aralar, standart her gün tak çıkar lensiyle işkence çekmiştim, sana bol şans :> 2 saat taktım bulanık görmeye başladım moralim bozuldu :( Gerçi ilk gün 1 saat takın demişlerdi de, kısfmet.. Sağol yine de :)
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahah bu yine nöbette yine ben ders çalışmaya çalışıyorum off hep aynı senaryo bitsin artık...son sınavım hukuk hadin hayırlısı.
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 günlük bu aralar kardeşim çok asi final döneminde falan ondan sanırım . zaten yemeğe de verdi kendini endişelerim var yuvarlanmaya başlıycak diye :( . saygılar
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugun sevdiğim kızın bana 5 ay once dogumgunumde yaptıgı kurabiyelerin içine bir not yazdıgını ogrendim. once inanmadım, sonra şaka yapmıyorum gercekten dediginde ve notta 5 aydır, bekledigim cumle olan " seni çok seviyorum" yazdığını ögrendim. saat 03:05 itibariyle 1 şişe archers, 3 tanede bira içtim, stoklar bitene kadar yolu var sevgili gunluk. kız, şuan italyada 1 ay sonra gelicek umarım hala bişeyler hissediyodurda yaptıgım en buyuk hıyarlık olmaz(gerçi herhalukarda en buyuk hıyarlıktır şu yaptıgım ya neyse)
narziss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Shimone said: bugun sevdiğim kızın bana 5 ay once dogumgunumde yaptıgı kurabiyelerin içine bir not yazdıgını ogrendim. once inanmadım, sonra şaka yapmıyorum gercekten dediginde ve notta 5 aydır, bekledigim cumle olan " seni çok seviyorum" yazdığını ögrendim. saat 03:05 itibariyle 1 şişe archers, 3 tanede bira içtim, stoklar bitene kadar yolu var sevgili gunluk. kız, şuan italyada 1 ay sonra gelicek umarım hala bişeyler hissediyodurda yaptıgım en buyuk hıyarlık olmaz(gerçi herhalukarda en buyuk hıyarlıktır şu yaptıgım ya neyse) bunu çok beğendim ben. hakkaten epic imiş. saygılarımla. bir de günlük, bi kaç saat önce ninni siparişi vermiştim, nooldu ona?
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi 5 ay önceki muhabbeti nasıl simdi ögrendin cidden inanılmaz merak ettim
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence problem olmaz, içini ferah tut dostum.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dostum 6 ay İtalya'da seni unutmadıysa gz.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 italyanların genc kalma formulu: 1- zeytin 2- fiki fiki
varlok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 copry said: Shimone notu mu yemişsin ? helalllll ahahaha koptum
narziss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Laorx said: italyanların genc kalma formulu: 1- zeytin 2- fiki fiki ahahAHAHAHAHA
Öne çıkan mesajlar