Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 işsizlik başıma vurdu mal mal gülüyorum:D :D son 6 aydır böleyim. keşke okumak yerine sanayide kaportacı olsaydım şimdiye usta olmuştum.okucam diyen dilimi eşşek arıları soksaydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 güzel gündü günnük liman kahvesine gidip bişeler içip cila attık kib aoe sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Saeros said: QueenofSpades said: Deneme lenslerim geldi günlük, 18 senenin ardından gözlüksüz ilk akşamım... çok acayip nan :S ben de organik lens olaylarına girmek istiyorum bu aralar, standart her gün tak çıkar lensiyle işkence çekmiştim, sana bol şans :> 2 saat taktım bulanık görmeye başladım moralim bozuldu :( Gerçi ilk gün 1 saat takın demişlerdi de, kısfmet.. Sağol yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 günlük bana ninni söle lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 bu nöbet bitmezzzzzzzz =(((sekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ahahah bu yine nöbette yine ben ders çalışmaya çalışıyorum off hep aynı senaryo bitsin artık...son sınavım hukuk hadin hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yoksaaaaa yoksaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yoksaaaaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 siz kardeşsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Biraz şişman olsa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 çevre faktörü tolga . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Yok öyle bi faktör bırahh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 günlük bu aralar kardeşim çok asi final döneminde falan ondan sanırım . zaten yemeğe de verdi kendini endişelerim var yuvarlanmaya başlıycak diye :( . saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bugun sevdiğim kızın bana 5 ay once dogumgunumde yaptıgı kurabiyelerin içine bir not yazdıgını ogrendim. once inanmadım, sonra şaka yapmıyorum gercekten dediginde ve notta 5 aydır, bekledigim cumle olan " seni çok seviyorum" yazdığını ögrendim. saat 03:05 itibariyle 1 şişe archers, 3 tanede bira içtim, stoklar bitene kadar yolu var sevgili gunluk. kız, şuan italyada 1 ay sonra gelicek umarım hala bişeyler hissediyodurda yaptıgım en buyuk hıyarlık olmaz(gerçi herhalukarda en buyuk hıyarlıktır şu yaptıgım ya neyse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Shimone said: bugun sevdiğim kızın bana 5 ay once dogumgunumde yaptıgı kurabiyelerin içine bir not yazdıgını ogrendim. once inanmadım, sonra şaka yapmıyorum gercekten dediginde ve notta 5 aydır, bekledigim cumle olan " seni çok seviyorum" yazdığını ögrendim. saat 03:05 itibariyle 1 şişe archers, 3 tanede bira içtim, stoklar bitene kadar yolu var sevgili gunluk. kız, şuan italyada 1 ay sonra gelicek umarım hala bişeyler hissediyodurda yaptıgım en buyuk hıyarlık olmaz(gerçi herhalukarda en buyuk hıyarlıktır şu yaptıgım ya neyse) bunu çok beğendim ben. hakkaten epic imiş. saygılarımla. bir de günlük, bi kaç saat önce ninni siparişi vermiştim, nooldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 abi 5 ay önceki muhabbeti nasıl simdi ögrendin cidden inanılmaz merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Shimone notu mu yemişsin ? helalllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 kişisele topic aç bence tartışılmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence problem olmaz, içini ferah tut dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 everything comes down to poo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 bence açmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Dostum 6 ay İtalya'da seni unutmadıysa gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 italyanların genc kalma formulu: 1- zeytin 2- fiki fiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 copry said: Shimone notu mu yemişsin ? helalllll ahahaha koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Laorx said: italyanların genc kalma formulu: 1- zeytin 2- fiki fiki ahahAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar