Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Sarma zeytinyağlı mı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 hem de nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: annenin gönderdiği, bibet ezmesini, rus salatasını, sarmayı meze yapmak. benim votkaya mı meze yaptın lan onu? sigaramı da unutmuşum zati orda. lanet gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Oyoy. Zeytinyağlı dolma:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sesu said: Türk kahvemi de içemedim. oeh canim cekti yekten. dur kaynatiyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 narziss said: fede said: annenin gönderdiği, bibet ezmesini, rus salatasını, sarmayı meze yapmak. benim votkaya mı meze yaptın lan onu? sigaramı da unutmuşum zati orda. lanet gelsin. eve giren çıkmaz olm ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 onthego yeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 fede said: narziss said: fede said: annenin gönderdiği, bibet ezmesini, rus salatasını, sarmayı meze yapmak. benim votkaya mı meze yaptın lan onu? sigaramı da unutmuşum zati orda. lanet gelsin. eve giren çıkmaz olm ahahha evine ben senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dynun said: sen kimsin? fedenin one night standıyım. oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dynun said: sen kimsin? adam kiskanmis ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dynun said: sen kimsin? peki sen? uzun soluklu ilişkisi misin fedenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Çok güzel hareketler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 arkadaşlar benim için kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 pizza hutın akdeniz pizzası nası güzel bişe günlük. bir oturuşta 2 orta boy pizza yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 oooh hiçbişi yapmamanın inanılmaz hafifliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ders çalışmamak için kurabiye yaptım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 gökten şapır şapır proje yağıyor o da yetmiyor organizasyonlar tanıdık çıkıyor^^ ikinci dönem yırtınırsam ben yaza letonyaya da giderim polonyaya da arkadaşım.ohh yeahh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bella said: ders çalışmamak için kurabiye yaptım günlük. Off sınav dönemlerinde yanına taşınmak istiyorum :( O kurabiyeleri pastaları duydukça canım çekiyor yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 su içeyim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 butun gun bos bos oturdum gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 şu dersi bitirmeden yatmak yok günlük. söz bak. başlıyorum. öptüm ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 günlük adam bok sıçmıs vallaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bella said: şu dersi bitirmeden yatmak yok günlük. söz bak. başlıyorum. öptüm ; ) tüm cansınlara örnek ol =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 günlük otel odam da oturmuş bira ile ruffles ın nasıl bir nimet oldugunu düşünüyorum yalnız olmak çok kötü birşey tanımadıgın bir şehir de tamamen yabancı insanların içersinde ne işim var ömrüm böle mi geccek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar