dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ezgi kim. ne işi kuruyor? exceli dövmeye gidiyoruz. siz de katılsanıza.. beraber dalalım excel'e.. yolda geçerken başka dilediğiniz program varsa ona da dalarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 excelin abv. bende geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 gel lan gel.. hücresine hücresine vurucam onu.. sum'ını, round'unu dağıtıcam.. var ya işim bittikten sonra ms office'in atacı bile tanıyamayacak onu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Günlük, Kafam şahane. İyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bugün kendime izin verdim günlük, İçip içip sızıcam yarın bakarız artık =) SÇS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 günlük salı sınav var stresi şimdiden üzerimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Günlük, Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Bi insanın duyguları bu kadar çabuk nasıl değişebiliyor? Bi anım bir anımı tutmuyor... Üzgünüm, hem de çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 HADİ YA YEMİN ET VALLAMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 günlük hayatımda ilklerden bişey yasadım,son 10 dakkaya kadar mutlulugun doruklarındaydım,ellerimdem kayıp gitti ,loserlık kotu bişeymiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yanık sesli olsam türkücü olurdum böle mal mal çıktı almakla uğraşmazdım nan.. kartuş bitti içine çay koyup baskı yapmayı düşündüm.. vazgeçtim sonra.. sonra yine düşündüm.. bi siyah tükenmez kalem kırsam aslında.. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 her gecirdigim gunden ayri ayri nefret ediyorum, teker teker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 az evel gebiz,olm elimde compound atış videon var,dedi ne çok heycanlandım,adam 5 yıldır tutuyormuş alınan dosyalarını.ama ezik 20 dk arama sonunda bulamadım dedi. çok üzüldüm lan o videonun bi yerden çıkma varlığı resmen yaşam sevincimmiş=/ tee mavi pse kullandım zamandan.canan 1-2-3 motor falan diyormuş videoda teylilili sonra yolladığı ergen fotolara,emro şarkılara sevinemedim bile. Eskiler çok güzeldi lan.çok özledim herşeyi,nostaljiye emroyum,2 gecedir nolucam acaba ben böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Off erkenden kalkıcam yattım günlük bb cumartesimi de zehir eden arkadaşlarıma burdan selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yine aynı şekilde uyuya kaldım. hoş değil. güzel de değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 gunluk, bugun hayretti- pardon Khayreddin beyle gorusmem var (mustakbel patronum, turk telekomun sahibi olan arap herif) ve ben uyumadim nil yuzunden, kiz lafa tuttu saatlerdir yatamadim yemin ederim :/ Khayreddinin karsisinda rezil olacam napoacagimi bilmiyorum gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 had ordan, bana bok atma pis herif. madem öle, ben de seni afise ederim cirkefce. sen istedin bebeyim. said: Emir says (07:13): *ALO *ILGI PLS *RESIM SPAMLATTIRMA BANA Emir says (07:17): *http://forum.paticik.com/read.php?20,4184853,4570016,page=383#msg-4570016 *hakettigin sey bu *ilgisizligin cezasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 KALLES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Dağ gibi adam nelerle uğraşıyor tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sus lan. tahil urunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ahaha tahil ürünü. dur ben de yapcam; SUS LAN HALKEKMEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bayatlamadan git burdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Vay şerefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bir türk bir alman bir arap lokantaya girmişler. hehehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ama almanla arap ekmegi begenmemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ben gidiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar