dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 oha.. inanılmaz bişi ki pilim bitti daha bu saatte.. nete dolanan arkadaşları zor kovdum evden. gitsinler diye saniye saydım, ayakkabılarını çabuk giymelerini falan dliedim içimden. 4e kadar çalışır bitiririm diyordum ama sıçtım yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 30 leva ile 5 günü nasıl gecircez bakalım,5 günün içinde 3-4 quiz,3 hafta gecikmiş projeyi hocaya(c++ ci mici ama cok seker vallahi) kabul ettirme,2 aydır girmedigim derslerin finaline girmek icin(cok sacma biliyorum) hocadan imza alma vs. Sıkı bir hafta olcak bakalım gtumuze neler gircek bu hafta. Ulan hem tembelim hemde vicdanım sızlıyo,nasıl olcak bu işler be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 başka bahara kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Günlük; Ben dünyanın en tatlı, en kaymak gibi adamı ile eve çıkmışım meğerse... Zaugna sçs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 almancayı unuttum sanıyordum yanılmamısım ama o kadar da cok unutmamısım cüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ya uykum gelmiyo ama çok uykusuzum. Nasıl iş anlamadım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 napae said: Ya uykum gelmiyo ama çok uykusuzum. Nasıl iş anlamadım. :/ bilgisayarı kapa bi önce, kapa kapa çekinme, sonra bi bardak süt ısıt iç, hatta varsa içine bal koy, ondan sonra gir yorganın altına, müzik dinliosan uyurken, slow bir şeyler aç, bak nasıl bebekler gibi mışıl mışıl uyuyorsun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 QueenofSpades said: napae said: Ya uykum gelmiyo ama çok uykusuzum. Nasıl iş anlamadım. :/ bilgisayarı kapa bi önce, kapa kapa çekinme, sonra bi bardak süt ısıt iç, hatta varsa içine bal koy, ondan sonra gir yorganın altına, müzik dinliosan uyurken, slow bir şeyler aç, bak nasıl bebekler gibi mışıl mışıl uyuyorsun :)-D Süt sevmiyorum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 o zaman ıhlamur? veya papatya çayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Olabilir, teşekkür ederim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 saat 8.30 şimdi yatsam saat 9da uyusam, sonra saat 3te uyansam, 6 saat ediyor. 4.30 da proje ekibi gelcek, onlar gelene kadar sequence diagramlarına baksam eksik gediklerini tamamlasam, sonra bi daha yatsam uyusam negzel olur sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bugün güzel bi gün olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 borçlar hukuku dünyanın en sıkıcı şeyi olabilir. buraya da sınav zamanları dışında yazmadığımı farkettim. arada yazmak lazım aslında. neyse geri döneyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tam eğlenceli site fln diodum nete gün içi giremez oldum ya peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Uyudum, uyandım. Birazdan geri uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Günlük birazdan dişçiye gideceğim. Kanal tedavisinin son seansına girmiş olacağım. Perşembeye de mazeret sınavı konmuş, ona çalışmam lazım. Çok işim var, daha wow'da daily yapacağım, hon'da yeni heroları öğrenmem lazım. Hoşçakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Günlük öksürmekten 9.30da anca uyuyabildim ve mecburen kalktım okula gitmem lazım muhasebe dersi var haftaya final var off :( Öhö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bu gün hiçbir şey moralimi bozamaz, (elektriklerin kesilmesi - öğle tatilinde bankaya gidip yatırmaya çalışmak, sonra geri gelip aslında elektriklerin kesilmemiş olduğunu fark etmek) almancadan da geçtim oh, yeniden doğdum bugün ben... pek bi mutluyum allah bozmasın günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sevgili idiot, bizimkileri sinemaya davet ettim, bendensiniz dedim. ailecek sinemaya gitcez aksam. veledler de gitti artik, FREEDOM!! ha ayrica dün chriscigimle konustum, sinemadan önce onla takilcaz yemek, kahve falan bilmiyorum artik. özledim. güzel bi gün olcak gibi EHEHEEE simdi biletleri almaya gidiyorum. öbdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 QueenofSpades said: Bu gün hiçbir şey moralimi bozamaz, (elektriklerin kesilmesi - öğle tatilinde bankaya gidip yatırmaya çalışmak, sonra geri gelip aslında elektriklerin kesilmemiş olduğunu fark etmek) almancadan da geçtim oh, yeniden doğdum bugün ben... pek bi mutluyum allah bozmasın günlük! aa süper, sevindim bak simdi buna da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Evet ezberledim bütün kompozisyonu Nil, evet bunu yaptım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oyoyoy. süpersin^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sen korkunu yen dişçiye git, dişçi dişlerinin köklerini oysun. oy oy sızım sızım sızlıyo her yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 offf ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar