Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ben şuan ateşli hastayım ne yaptığımı bilmiyorum garbıç sanmış olabilitem var
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Çok mutluyum lan şu an kar yağıyor açtım camı pencereyi uyicam şimdi pt pıt yağarken sçs
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Ayrıca ilk kez sesimi duyan güce öpücüklerimi gönderiyorum D:
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Günlük, Sevgilim, Bugün için ne umutlarım vardı halbuki. Kara yağacaktı, atkımı, beremi, pardösümü giyip sokakta turlayacaktım gecenin bir yarısı. Dolunayı izleyerek bir parka gelecek, tüttürüp 2009 senesinin gözümün önünden film şeridi gibi geçmesini sağlayacaktım. Olmadı. Birazdan boktan kış güneşi (Wintersun) altında yanma ve yakma sistemleri dersine gideceğim. Akşama görüşürüz günlük, Sevgilim.
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hızlı bir gün günlük. yakalamam lazım.
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 said: Rüyada sülük görmek bir kimsenin sizden yararlanmak için surekli pesinizde oldugunu bildirir.
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AY ÇOK ŞÜKÜR BURAYA DA YAĞMAYA BAŞLADI KAR.
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Dartanian said: Evet cansın. finallerin başlamasına yakın böyle rüyalar görmem çok anlamlı. sülük gördüm bi sürü yatağımda. final döneminde kullanılacağıma inanıyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 lan. öyle bi sinirle ve tersimden kalktim ki, kalktigimdaki surat ifadesi felaketti. aynaya bakmadim ama tahmin ediyorum cünkü annemin tepkisi '' DÜZELT O SURAT IFADESINI!! INNGG BIZIM SUCUMUZ NE AAA??!!'' oldu. hic cekilmem valla öle. hic. ben bile cekemiyorum kendimi, baskalari naapsin yazik of !
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 pogodi said: Dartanian said: Evet cansın. finallerin başlamasına yakın böyle rüyalar görmem çok anlamlı. sülük gördüm bi sürü yatağımda. final döneminde kullanılacağıma inanıyorum. İneksin yani?
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ııhh yakalanacak gibi değil bu gün. saldım gitsin. sonra düşünürüm.
Öne çıkan mesajlar