abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Günlük dolapta arkadsı dönük bi jw sisesi vardı dedim kopekolduren black label dir bu lan bi baktim tipasi var greenmiş :D son 6 ayda basıma gelen en güzel şey sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Gümbük, 3 parmağım ve elimin üstü şişti. Evet günlüğün her sayfasında elimle ilgili bi yazı var, biliyorum. Neyse yine iğne yaptılar, bu sefer kortizon iğnesi hem de. Durum ağırlaştığı için. Yarına kadar hafifleme görülmezse bi iğne daha yicem kalçadan. Sol kıçımın üstüne oturamıyorum yeminlen. Nasıl bi ağrıdır bu böyle ya. Arkadaşlarımla da çıkamadım bu yüzden. Arıların topu gebersin. Alerjik bünyeme de kafam girsin. Sana hiç bişicikler olmasın ama günlük. Ciao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 escape said: ama vanille'nin ısrarları ve ortalığı yatıştırmasından sonra bu ingizlice olayını geliştirmeye karar verdim. HLL =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 eve çıkıyorum hayırlısı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgili günlük escape ten hoşlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Ardeth said: eve çıkıyorum hayırlısı bakalım Eğer çok iyi anlaşacağına emin olmadığın biri ise SAKIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abvblizzard said: Günlük dolapta arkadsı dönük bi jw sisesi vardı dedim kopekolduren black label dir bu lan bi baktim tipasi var greenmiş :D son 6 ayda basıma gelen en güzel şey sçs. şanslı herif greeni nerden buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 QueenofSpades said: Ardeth said: eve çıkıyorum hayırlısı bakalım Eğer çok iyi anlaşacağına emin olmadığın biri ise SAKIN! tek başıma çıkıyorum lan neden biriyle çıkayım manyak mıyım. ahşap dubleks bir evin 1+1 ilk katı (katları birbirinden bağımsız sdf), sahile 15 metre aylık 700 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 QueenofSpades said: Ardeth said: eve çıkıyorum hayırlısı bakalım Eğer çok iyi anlaşacağına emin olmadığın biri ise SAKIN! buldu 700'e binayı, hop ninayı ninayı.. fakir mi sandın sinayı, hop ninayı ninayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 memurum lan ben ağzım kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 hadi ordan zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Ardeth said: QueenofSpades said: Ardeth said: eve çıkıyorum hayırlısı bakalım Eğer çok iyi anlaşacağına emin olmadığın biri ise SAKIN! tek başıma çıkıyorum lan neden biriyle çıkayım manyak mıyım. ahşap dubleks bir evin 1+1 ilk katı (katları birbirinden bağımsız sdf), sahile 15 metre aylık 700 sdf balıkcı kulubesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yok baya iyi ahşap küçük müstakil bir ev (o evin ilk katı). istanbulda rumelihisarında. fotoğrafını çeker gönderirim çıkınca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 günlük insanlar çeşit çeşit hakkaten bu akşam bi kez daha görmüş oldum kendi çapımda baya eğlendim ama asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 insanlar çaşıt çaşıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 napae said: Gümbük, 3 parmağım ve elimin üstü şişti. Evet günlüğün her sayfasında elimle ilgili bi yazı var, biliyorum. Neyse yine iğne yaptılar, bu sefer kortizon iğnesi hem de. Durum ağırlaştığı için. Yarına kadar hafifleme görülmezse bi iğne daha yicem kalçadan. Sol kıçımın üstüne oturamıyorum yeminlen. Nasıl bi ağrıdır bu böyle ya. Arkadaşlarımla da çıkamadım bu yüzden. Arıların topu gebersin. Alerjik bünyeme de kafam girsin. Sana hiç bişicikler olmasın ama günlük. Ciao geçmiş olsun yaf :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 wastyrx said: napae said: Gümbük, 3 parmağım ve elimin üstü şişti. Evet günlüğün her sayfasında elimle ilgili bi yazı var, biliyorum. Neyse yine iğne yaptılar, bu sefer kortizon iğnesi hem de. Durum ağırlaştığı için. Yarına kadar hafifleme görülmezse bi iğne daha yicem kalçadan. Sol kıçımın üstüne oturamıyorum yeminlen. Nasıl bi ağrıdır bu böyle ya. Arkadaşlarımla da çıkamadım bu yüzden. Arıların topu gebersin. Alerjik bünyeme de kafam girsin. Sana hiç bişicikler olmasın ama günlük. Ciao geçmiş olsun yaf :S Teşekkür ederim. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 günlük başım çatlıyo ama dün çok eğlendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 al benden de o kadar günlük benim baş da çatlıyo ama sonunda kafam biraz daha az karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 yeni yılda kapitalizmden bunu istiyorum ya da eximus 35mm de olur. katı deilim yani diretmiyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 cocuk sesinden biktim. adam gibi uyuyamiyorum. soora ablam deliriyo bi de o giriyo nazire senlendirici moduna. imdat, o kadar sinirli oluyorum ki kalkinca. ders calis simdi bu kafayla. OF YETER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 kıyamams sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 gunluk dun arkadasi izlemeye if'e gittik, uzun zamandir boyle sarhos olmadimdi. neyseki yanimda irem, can bro, gorgi berkai ali vardi, full kas gucuyle eve ulastirilmayi basardim. guzel haberlerim var derslerime verdigim ilgi sonuc vermeye basladi, sinavlarim cok guzel gecti bitirme projemin raporunun bi yazma kismi kaldi, winedit cok kolay bi program imiş, fitfit yazicam hemen, topologyden kalmicam ins, automatadan da kalmicam ve ve ve networkten sunumumu yaptim kalmicam, oley. DOU ARADI acemiligi bitmek üzere diye iyice salmislar, arkadaslarinin annesi ziyarete gelmis, cep telefonu getirmis konustuk bi ton 2,5 dakka :D sesi cokgzel geliyodu, bitiyomus baya, artik bişiler yapmiyolarmis o kadar =) ustabirligine gittiginde ilk uygun olan haftasonu atlicam kollarina yavrucuumun gunluk, cok pis ozledim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 ha bi de lahmacun yemis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar