dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Alerjisi olsa şimdiye gg idi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 napae said: Dworgian said: napae said: Taksici telefonumu getirdi, para bile vermedim. Çok kötü hissediyorum şu an. Adam arkamdan küfretti zaten fdjkf bari taksimetre parasını ödeseydin =/ Yaa, kötü hissediyorum zaten. Yapmayın nolur. :/ Sevap kazandırdım ona hem, yeterli bence sdfnjsf =/ Avun avun nereye kadar :/ lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dün gece elektrik gitti 2.5 saatlik CoD6 zevkimin içine etti günlük. Bugün uzun süredir ilk defa aileyle bişiler yapcam bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bütün hafta sonu assassin's creed 2 oynamak istiyorum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 CoD iyidir CoD evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sonunda sunumumu yaptim bi ton heycanlandim ama yaptim hoca da cok sıkıştırmadı saolsun -cok mu kotuydu? -yok o kadar degildi seklinde bi dialogumuz oldu dersten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şimdi dinamik sınavından geldim ve sonunda bitti 2.vizeler günlük 3 gündür toplam 13 saat falan uyudum sanırım, çılgınlar gibi uyuyayım ben en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Öğrenci olmayı özledim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Rüyamda uçabiliyordum çok güzeldi. Şimdi bakınca çok klişe olmuş asdsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 rüyamda sd hq ve ffa atmaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Dworgian said: Öğrenci olmayı özledim be (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 @napae: lam yapacağım çok gıcık bişi neden topikal merham sürüp antihistaminik bişiler almıyorsun ki.. gıcık çünkü ilacı doktor önerir. ödevde dolaylı yoldan hocaya mindtrick atıp süre kazandım.. jedi mindtrick rullaz.. uykusuzluktan kırılırkene çalışmaya devam devam devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 copry said: Dworgian said: Öğrenci olmayı özledim be (tu) lütfen paranın dibine vurucak bi diş hekimi olarak susunuz zaten kıskanıoruz mesleğinizi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 öm den atıyorum sana ne kadar kazandığımı. artık kıskanmana gerek kalmıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Kazanamayan diş hekiminin ya çevresi yoktur, ya sermayesi, ya çömezdir ya da devlete çalışıyordur. Yani zor gibi görünüyor uzaktan dişçi olarak para kazanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 yeni mezunum ve ankaradayım kazanmamak için tüm şartlar mevcut =) ama devlette çok çok para var yanlış bilgilendirilmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Çok para varsa neden kendi yerlerinizi açıyorsunuz bir sürü para harcayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 artık muaynehanesi olan amcalar da devlet atamalarına girmeye başladılar. tabi ki muaynehanede daha çok para var ama kriz ve piyasa nedeniyle devlete akış başladı. ama benim de amacım tabi ki kendi yerimi açmak önce para biriktirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 O zaman burda olay daha fazla para kazanmak değil, işe 12 de gidebilmek. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bende bunu diorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 nasıl bunaldım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 alkole bünyem çok zayıflamış be günlük. dün itibariyle artık bıraktım. içmicem diye kendime söz verdim günlük! duy beni günlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 son 55 dakka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Mesai bitti, 17 de mesai den çıkmak priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar