dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aquila said: diabet olmasam hepinizi yalarim. diabet degilim, verilen rolu oynadim. seinfeld'de böle bi bölüm vardı lan aklıma o geldi.. , said: Dr. Wexler: In your packet you will find the disease you have been assigned and the symptoms you will need to exhibit. Mickey: Bacterial Meningitis. Jackpot! Kramer: Gonorrhea? You wanna trade? Mickey: Sorry buddy, this is the "Hamlet" of diseases. Severe pain, nausea, delusions, it's got everything. Kramer (to the man beside him): Howbout you, do you wanna trade? Man: Sure. Kramer: Okay, what do you got? Man: The surgeon left a sponge inside me. Kramer: Good luck with that. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 vaniLLe said: ahah iyice kaptirdin sen. kicina bez de baglarsin artik sütlacin sdfdlsk valla sapık oldum. tutkuyla bağlandım ben ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 geçen sene boşluktan saçmalıyodum, bu sene geçen baharın güzelliğini düşünüp üzülüyorum günlük. evden şikayet ettikçe yeni insanlar ekleniyo. uyku problemi olan insanları garipsiyodum şimdi ben uyuyamıyorum, uyanamıyorum. hayatımın en garip ve zor dönemi sanırım. içinden çıkamadığım çok şey var. en iyisi beklemek. eski günler geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 "Ne kadar temiz ne kadar minnoş bi insanım yaaa" dedim. "MİNNOŞ SDJKLS" dedi Banu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 evet bu güne not düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Neden uykum gelmiyor peki? Neden bu kadar sıcak bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 günlük 10dakka gitar hero oynayayim kafam dağılsın, sonra yine projeye dönerim dedim, 1.5saat gh oynamışım afferim bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 günlük, bel ağrısından ölüyorum. Doktora gidicem 2 saat sonra, inşallah bişi çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 vaniLLe said: ahah iyice kaptirdin sen. kicina bez de baglarsin artik sütlacin sdfdlsk yapar bu daha başka bişeyler yapmasın da temennim odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hic uyumadim. ama güne güzel basladim pek bahtiyar bir arkadasim sayesinde eki eki. su hiz düskünlügüm bi gün öldürcek beni galiba. bisletten bahsediyorum, ehliyeti daha alcaz hayirlisiynan. neyse en azindan smack my bitch up esliginde geldigim icin acildim. enerji doldum valla of. simdi 9 saat dayanmak lazim. bu engin ve bir o kadar önemli bilgiyi paylasayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ahah cüs. izninizle kendimi alintilamak istiyorum. güzel pot kirmisim. said: neyse en azindan smack my bitch up esliginde geldigim icin acildim. bisikletle gelmek.. bisikletle.. hmm cümle icinde kullaniniz. uykusuzluk böyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 günler sonra 12den önce uyanabilmek... mutluluk gözyaşları döküyorum esnemeler eşliğinde günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bence; donarak ölmeme sayılı günler kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hehe shmuggle gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 reuters iyi parti yapıo valla aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya dövcem ama.. yine yannis topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 diş çektiren hastamın sorusu - şapkamı takabilir miyim? aahsgdas =)) ne değişik kafalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Evet uyku düzenimin ananasına bile koymuş bulunmaktayım. Göya ödev yazacağım bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Böjeek said: bence; donarak ölmeme sayılı günler kaldı. kısa kollu oturmak <3 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hasta olup gelip ağlamazsın inş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Çok soğuk, polar falan giycem üstüme. Acıktım da ama hiç enerjim yok kıçımı kaldırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 aile yaşamı çogarip bi olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hastaneler psikolojimi bozuyor günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pogodi said: hastaneler psikolojimi bozuyor günlük. benim de =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 elimi kaşıkla kestim. ikinciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar