vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 lotrdan kusulur mu! elijah'a en güzel yakisan rol hobbitlik bence. aslinda spider man i izlerken tobey maguire'i ben de dövmek istedim. o da tam hobbit sifatli. baska birisi olmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Günlük düşünemiyorum napsam lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 DART. sen önce öm kutusu boşalt soramadım bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 öm kutun dolmus tolga, ffs. gunluk hastayim lan. hakkaten hastayim =( ölüceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Buyrun :D O değilde biri bunu desin diye boşaltmamıştım bugüne kadar asdsadsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ehliyete calismaktan baydim of. özellikle de motor sorularindan. bi de doktor randevusuna gitmedim bugün mal gibi. aferin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kakam bitti günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kakasının bittiği için mi bu mutsuzluğun imp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 keşke o yüzden olsa. ama deiiiiLLL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ah ulan günlük. Bugun yani dün 14 aralikti. Hayatimin ilk aşkıyla tanıştığım günün yıldönümüydü. Ama 3 seneden sonra ilk defa O'nsuz geçti. Aradım nasilsin dedim ama pek iplemedi beni. Gerçi ben de pek O'nla konuşmak istemiyordum şu güne kadar. Ama dün bugünün O'nsuz geçecegini farkedinceye kadarmış hepsi. Şimdi keşke gene yanımda olsa da ona sarılarak uyuyabilsem diyorum. Ulan diğer kızlar niye O'nun kadar tatlı gelmiyor. Neden onları da O'nu sevdiğim kadar sevemiyorum. Bütün olanlara rağmen yüzüne söylemediğimi bari senle paylaşayım günlük; SENİ ÇOK SEVİYORUM GİZEM. Bu 2006da da böyledi hep de böyle kalacak. Seni gerçekten özlüyorum ve sana gerçekten ihtiyacım varmış. Keşke bunların farkına 6 ay önce de varabilseydim. Seni bu kadar sevdiğimi o zaman da görebilseydim. Neyse yatayım bari ben. Hadi kal sağlıcakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 günlük yine 100 kilo oldum. uyusun da büyüsün yapıyorum çünkü sürekli sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 uyusun da büyüsün çok doğru bi laf ama ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 günlük o siyah kıçını kaldır da yanıma gel yardım et eşşek herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gunluk! basim oyle agriyo ki, uyuyamiyorum. ilaclarimi almadim hala, yarin gidiyim de aliyim bari eczaneden. bu boyle olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 günlük ben yatarum başbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 if (u = memur) then u = art arda traş olmak art arda traş olmak = kızarıklık + kaşıntı - karizma else u = relax hayat end if Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 normal hayat istiyorum lan ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ah hayat aahhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 günlük, Olm günlük, saat 8:30da sınav var ben hala bi bok bilmiyorum. Napçam lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 günlük arkadaşa tavsiye verdikten sonra gel bi oyun atalım sdfsfd. yok be günlük daha sınavlara çok var diye hava atmıyorum, walla senin de için fesat ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 uyumadim daha 1 de dersim var 9gibi uykum gelir son devamsizlik gibi bisi garanti kaldim dersten ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dersin bugün 10da başlayacağını hatırlatan maili unutup 7.35te ayağa dikilmek: priceless. salaaaak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bende onun 1 level üstü mevcut..Sabah 8 deki derse yetişmek için,4 saat uykuyla trafiği altüst ederek okula varmak..Keskin bir deparla kendini sınıfa atıvermek..Sınıftaki boş sıraların,o gün dersin iptal olduğunu hatırlatması ve o 2 saniyelik dumur hali..İşin acı yanı,bu hareketi yapanla,dün akşam arkadaşlarına "ders iptal lan gelmeyin" diye mesaj atanın aynı kişi olması..Tıpış tıpış eve dönüp yastığa kafa atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar