pogodi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 sen paticikten gitmemiş miydin? günlük, sınavlarım bitti sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 new york bayram nedeniyle kapali, gelemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ne boktan bi gündü. ne boktan da devam ediyo. annemler gelse de artik, yatsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Deniz kokusu var bu şehirde.Yeniden nefes almak harika.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 oh be kendime geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 of günlük rahat battı sanırım doktorun yaptığı pansumanı çıkardım mal mal canım daha çok acıyor:( sabaha patlar bu dikişler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 günlük elektronikci mail atmis sinav sonuclarini kalmisim. sasirdim mi, tabi ki hayir bekliyodum cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Günlük elektrik çarptı halla bi aptallık var üstümde -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 lan dana ile kuzu almıslar bizimkiler bugun sevdim falan yarın nasıl kesilceklerini düşündükçe vejeteryan olma ihtimalim artıyor =/ kaçırıyım diyorum ama dedim totomu keser kurbanlık niyetine hoş kaçırsamda nereye götürücem o da ayrı mesele öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Günlük bakanlığın tekinden red cevabı aldım iş başvuruma, bugün de 2 yere başvurdum, yılmıyorum. Canım feci davul çalmak istiyor ama bana ayak uydurabilecek gitarist, basçı, davulcu ve klavyeci bulamıyorum. Ders var dediler okula gittim, hoca yurtdışına uçmuş. Müthiş bir tatil beni bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 o kadar hastayım ki aklın durur.min ateş 37.3.gidiciyim galiba ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Git yat o zaman, ne işin var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 zingairin said: o kadar hastayım ki aklın durur.min ateş 37.3.gidiciyim galiba ben Geçmiş olsun^^ Birşey olmaz benim 38di 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Geçen domuz gribiydim ben ona rağmen iyileştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Tv licensing evimi bastı biraz önce. Kapıyı açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 fullmetal alchemist beni çok ağlatıyo günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ağla. oh olsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 uyumasaydın malak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 gezmeseydin zağar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ben sana gezcem dedim kızım jgsjda ben hiç değilse sevgilimi sana tercih ettim sen uykuyu bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bana içten içten hak verdiğini biliyorum sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 bir gün daha bitiyo be günlük.yarın da bayram 3-5 günde anlamadan öyle biticek,izin bitiyo ulan be izin. ama en güzel yanı torunları göndericem ondan sonra gidicem ulan. min 28 gün sonra da torunlara ızdırap olma zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 oh kasamin icini temizledim. hayatimda bu kadar toz yuttugumu hatirlamiyorum. cpunun isisi da direkt düstü. rahatladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 günlük bayram da ailemle olmıyacagım :( evden coookk uzakta yalnız bir basıma bir bayram yasayacagım. ama benim de planlarım var arkadas ayarlayabilirse erasmuslu hatunlarla bayramı kutlayacagım B)- olm 1 haftadır those were the days dinliyorum sıyırdım galiba.besiktasım sagolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 günlük kurban bayramını bir türlü sevemedim. yarın kurban olaylarına girişiyoruz. bakalım neler olcak... huh bir de kahvaltıya misafirlerimiz var. ulan hiç sevmiyorum bayram ziyaretlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar