Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 gunnuk naber? Antalyadan bildiriyorum yine. Bildigin tshirtle dolasiyorum be. Millet sasirmis yalniz, uzun kollular kazaklar falan... Yetistirecek cok is var. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Günlük, Kusmak istiyorum, midem bulandı artık bazı şeylerden. Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Günlük herkes Dragon Age oynuyor benim ki beyyyle duruyor torrentte inmiyor. Attım çöpe abilify gelsin iste yanında getirsin diye beklicem. Alt kasayım bari shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 vizelerim bitti. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Öldüm nan günnük. Sabahdan beri pati yüzü göremedim yoğunluktan. Mesaiye kalayım da acısını çıkarayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Sevgili günlük bu mesaj niledir... Nilcim teşekkürler yardımların için mail atıp aldım şifremi msnde yoktun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 günlük, vizelerin bitmesine şurda 1 kala ceyrandan kaldık iyi mi, algoritmada vardı o iyi geçti. şimdilik 1 taneden kesin kaldım. sonra eve geldim bi uyudum bi uyudum az önce kalktım yarın da geçsin içelim karşılıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Merhaba günlük hastayım moralsizim yatıyorum sığırgibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 coaching insani bildigin sinir hastasi eder ya. bi insan bi seyi 10 kerede nasil anlamaz? hala 3457dd boardunu neden raise ediyoruz diyor 66yla, delircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 anne ben tarçın oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 üzüldüm,korktum,ağladım,geçmek üzere:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 of gunluk calisamiyorum ve sanirsam sifir alicam artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 oraya buraya mesaj atcana, dersine çalışsaydın, şimdiye türkiyenin en genç profu olabilirdin ama işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 YA YETER ARTIK UZERİME GELME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 istese atom mühendisi bile olabilirdi klişesi tüm öğrenciler için geçerli. zekiyiz ama çalışmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 şimdi çarpıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sacimda beyaz var 1 tane uhu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tmm sustum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 çalışçalış annen baban seni okuyasın diye gönderiyo üniversitelere. yazık günah giymeyip giydiriyolar yemeyip yediriyolar vs. dfssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 EDIT: CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 eko serapın selamı var tobleroneu hazırlasın ben yoldayım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 onun toblerone u genellikle hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Ah be füksüm keşke gelse serap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 bu sefer söz diş macununu ortadan sıkmicam dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 günlük bugün martılara simit attım yine,dünyadaki en eğlenceli aktivitelerden biri resmen ^^ sonra da "anlıyorsun değil mi?" yi dinledim.çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar