abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geçen de biri bana gömleğin çok güzel nerden aldın felan dedi twist ending: erkekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 "roket adam" said: hayatımda ilk defa tanımadığım bir kızı sırf gideri var diye... feysbuka ekledim... irregular meat iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 beni de geçen kızın teki çok fena kesti, öle böle değil resmen bana baktığı belli oluyodu. sonra ne alırsınız dedi heycanlandım msn isteyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben de dun bi kizla uyudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 and you liked it? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 you would not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 http://www.getonmyhorse.info/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dory said: you would not? Who would not? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 that's what i'm talkin about Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 what Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük o kadar baydım ki google a "king arthur" "merlin" falan yazdım, cnbc e de 3. tekrar edişi şu an aynı bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 yemek bulduguma hic bu kadar sevinmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 matematige de felsefeye de sokayim gunluk. su hayatta ilgileneceksen, gorecesiz biseylerle ilgileneceksin. ben onu biler onu soylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Odada bi sinek var nerden girdi bilmiyorum Hani yakalarsam ağzını yüzünü kırıcam o raddeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 şuanda göbeğimde bu mesajı yazarken inanılmaz seri bu normal bi sinek değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük şifayı kapmışım. olm daha 2-3 hafta önce hastaydım ya tekrar hasta oldum. geçen gün ablamı hastaneye götürdüm orada oldu sanırım. şuan nasıl var ya her yerim ağrıyor. kalkıp meyve çayı yada ıhlamur yapıcam iyi gelirler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük uyanamıyorum antihistaminik yüzünden sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bi öksürüyorum ev inliyo. allam çektiğim çile mi ya.dalağım falan fırlicak ağzımdan. bi de canım damak istedi çok <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bella said: bi öksürüyorum ev inliyo. allam çektiğim çile mi ya.dalağım falan fırlicak ağzımdan. bi de canım damak istedi çok <3 aynen cumadan beri yatıyorum ateş,kusma,kas ağrıları falan(sporda zorladım yada başka birşey) evin içinde darth vader gibi dolaşıyorum maskemle beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geçmiş olsun acını paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 hemen akşam oldu lan,geç te yatmıştım geç kalktım,kutuplarda 6 ay gece misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 arkadaşıma gidip rapor almam lazım. ölüyorum. kozyatağına nası gidicem of herşey bana karşı sdkljf kozyatağında oturan biri var mı patide? insanlık öldü mü? sdlkjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 geçende iş görüşmesine gittiğim bi yere mevcut işimi sevdiğim için çok uçuk bi rakam(şu anki maaşımın 2 katı civarına denk geliyi) istediğimi söylemiştim çaırmasınlar diye. çaırdılar yarın 12de tekrar görüşmek için :S. Reddedemem o kadar parayı heral eheh. Nası bırakcam şu anki işimi, karnıma ağrılar giriyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 günlük, güzel bi gün. @Bella: ben gidiceksin ve yolu bilmiyorsun diye algılayıp yolu tarife çalışıyordum . Ayrıca bunu öm ile atıcaktım , mesaj kutun dolu onu da söylim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar