utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 günlük, üstteki posttan sonra tek korkum içine edilen montla sıç esprisinin hortlaması. teşekkürler, iyi akşamlar. ütop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ev arkadaşımdan nefret ediyorum. eve 3günde bir falan geliyor zaten bi kere kapıdan tek başına girmedi. nşa'da en az 3 kişiyle geliyor. geçen sınırları zorlayıp 10 kişiyle geldi. bugün az iş yapmış olcak heralde 6 kişi var tanımadığım. koridorda yürüyorum böyle tanımadığım elemanlar "selam sen kimsin?" diyor ya ona sinir oluyorum asıl. "benim evim sen kimsin?" hayır bide hindi gibi gülüp sinirlerimi iyice oynatıyor. kuzenim bu kızın her gluglu yapışında odamdan çıkıp normalde yaptığım gibi bağırmamı beklemiş ama hayal kırıklığına uğrattım. şu an üzgünüm affettirmem lazım kendimi. bağırmaya gidiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 oha katil olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 ben yakında olcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 süt iciyorumm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 abi oturdugum yerde bilegimi burktum ya. Var biseyler yani, turbelere falan mi gitsem bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Lan yağmur yağarken bütün oda buz gibiyken ben nası su gibi terleyerek uyanırım arkadaş kafayı yicem. NEF RET ediyorum yaşam sevincimi emiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 sıçtın mavisine doğru gidiorm. durum fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlük bugünü ve yarını atlatırsam cumartesi beni tutmayın. lütfen iyi geçsin =( hadi allam lütfen dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Umut tüm olumsuzluklara rağmen kendi hayatını olumlu yönde değiştirebilme gayreti benim için günlük . tabulara sokmadan hiç bir şeyi , insanlara bu da doğru dedirtebilmek sanırım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlükçüüm pazar günü sınavım var ama hiç kasamıyorum lan.içimden çalışmak gelmiyor yani ama neyse ben bir defa daha kontrol ediyim içime sinmiyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 şu staj olursa var ya. süper olur. skdjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günnük. başım ağrıyo. yığınla iş var. antalyaya tekrar gitmem lazım, iş bitmedi. of. askerlik için sınava giriş kartını bile alamadım halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 evet. kendimi bildim bileli stajla ugrasiyorum resmen. hadi artik olsun. benim de yüzüm gülsün artik! bugün arayacagim sanirim bi kac yeri. sanirim degil, arayacagim ulan. bi de su karnima giren kramplar olmasa cok sukela olacak günüm. abi bi de bu musti delirticek. demin tenefüste (nie tenefüs diyince kendimi lisede gibin hissediyorum, o da komik) bi yakaladi beni sirtina aldi it. bas asagiya sarktim resmen. INDIR BENI KODUUM ALMANCISI dedim -_- . bütün türkler bakti, ama komikti. neeyse ki alinmadi. 15 dakkalik sigara keyfimin icine sicti kendisi ama acildim. neyse. öyle iste. hii bi de yarin 4. direksiyon dersimi alicam, ama hala arayip 1 saat ertelememiz gerektigini söyleyemedim! bunu da buraya yaziyim ki günlük bi ise yarasin reminder görevini görerek. of karnim! sinirsel mi acaba? OOM BI DE COK SIKILIYORUM. bütün gün laptop acik, cv mv hazirlama-staj bulma ayagina. neeese. spamleriz biz de arada. cya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 hayır anlamıyorum nedir bu kendine güven? nedir bu herboku yapabilirim ne var ki düşüncesi? gitsene adam gibi derse. of valla sinirden ağlicam. hayır neden bu kadar gurur meselesi yaptım bu dersi onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 İşteyim günlük, sabahtan beri bişi de yapmadım mailler yığıldı. İtalyan misafirler geldi onlarla sohbet muhabbet ama akılda hep "O" var. Akşam gider gitmez MW2'ye saldırıyorum, bitirene kadar kalkmıyorum. Akşam olsun plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 AHAHAHAHA!!! HUAAA 10 dakka önce ulmün en mükemmel yerini aradim staj icin. süper konustum! adam yarin 10da baslayabilirsin!! dedi ve telefonu kapattiktan sonra kendime gelemedim. ahahahaha cok mutlu oldum^^ elimden gelenin en iyisini yapiyim ki, alsin beni official olarak. su an sadece deneme 2-hafta-ay. tam bilmiyorum da mükemmel oldu^^ abiiiiii. haber veriyim dedim. Dos Santos da süepr bi ögretmen 2 saatten beri muhabbet ediyoruz ofisinde. müehehehe neyse öbdüm^^ tenefüse cikip bi sigara icmem lazim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdiks Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlük hayat ne kötü cok canım yanıyor bir kız sevdim 4.senenin sonunda aldattı bir kız daha sevdim farkında olmadan başka bir erkeği aldattım ve bağlandım kim suçlu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ilişkilerini gözden geçirmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 ups and downs, smiles and frowns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 faillerde gönlüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bıktım usandım artık bu kara sineklerden. Şu saniye gidip Raid'in her çeşidini alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 selam saat 20.45, ben hala study'de proje yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 günlük, şu genel pestil ve püre beyin durumundan çıkıp bir an evvel normal halime dönmek istiyorum, kaç gündür bi baygınlık bi sıkıntı var ama anlamadım. şu cv/cl ikilisini bitirsem rahatlicakmışım gibi bi yanılgıya bağladım ama yapamıyorum onları da. eve gelince bilimum neşemi kaybediyorum. okulda zorla pokemon oluyorum, eğleniyorum falan baya bi öyle ama bu sefer de derste ne varsa kopup gidiyor, içten içe de sıkıldım çok şu stresli işlerden. bi de çok fazla sonbahar depresyonunda kişi var etrafımda sanırım şu anda, toplayamadım da hiç birini, bulaştırıcaklar bu gidişle. ehuehaueh neyse yok bişey ya, iyiyim ki ben ^^ en iyisi ne yapmak istediğime karar veriyim ben. oha be iyiyim yazdım direk alttan pörtleyen bi msn penceresi, HAYIR BEN GELDİM NİAHAHAH dercesine çıktı adeta sanki galiba sanırım. neyse şunu çözelim önce, hadi görüşürük. edit: ooh ödev duyurusu da geldi, ooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 bugün tantuni yedim, süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar