Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

ev arkadaşımdan nefret ediyorum.
eve 3günde bir falan geliyor zaten bi kere kapıdan tek başına girmedi. nşa'da en az 3 kişiyle geliyor. geçen sınırları zorlayıp 10 kişiyle geldi. bugün az iş yapmış olcak heralde 6 kişi var tanımadığım. koridorda yürüyorum böyle tanımadığım elemanlar "selam sen kimsin?" diyor ya ona sinir oluyorum asıl.
"benim evim sen kimsin?"
hayır bide hindi gibi gülüp sinirlerimi iyice oynatıyor. kuzenim bu kızın her gluglu yapışında odamdan çıkıp normalde yaptığım gibi bağırmamı beklemiş ama hayal kırıklığına uğrattım. şu an üzgünüm affettirmem lazım kendimi. bağırmaya gidiyorum ^^
Sosyal ağlarda paylaş

evet. kendimi bildim bileli stajla ugrasiyorum resmen.
hadi artik olsun.
benim de yüzüm gülsün artik!
bugün arayacagim sanirim bi kac yeri. sanirim degil, arayacagim ulan.

bi de su karnima giren kramplar olmasa cok sukela olacak günüm.

abi bi de bu musti delirticek. demin tenefüste (nie tenefüs diyince kendimi lisede gibin hissediyorum, o da komik)
bi yakaladi beni sirtina aldi it. bas asagiya sarktim resmen.
INDIR BENI KODUUM ALMANCISI dedim -_- . bütün türkler bakti, ama komikti. neeyse ki alinmadi.

15 dakkalik sigara keyfimin icine sicti kendisi ama acildim.
neyse.
öyle iste.
hii bi de yarin 4. direksiyon dersimi alicam, ama hala arayip 1 saat ertelememiz gerektigini söyleyemedim!
bunu da buraya yaziyim ki günlük bi ise yarasin reminder görevini görerek.
of karnim!
sinirsel mi acaba?
OOM BI DE COK SIKILIYORUM. bütün gün laptop acik, cv mv hazirlama-staj bulma ayagina.
neeese.
spamleriz biz de arada.
cya!
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHA!!!
HUAAA
10 dakka önce ulmün en mükemmel yerini aradim staj icin.
süper konustum!
adam yarin 10da baslayabilirsin!!
dedi ve telefonu kapattiktan sonra kendime gelemedim.
ahahahaha cok mutlu oldum^^
elimden gelenin en iyisini yapiyim ki, alsin beni official olarak.
su an sadece deneme 2-hafta-ay. tam bilmiyorum da mükemmel oldu^^
abiiiiii. haber veriyim dedim.
Dos Santos da süepr bi ögretmen 2 saatten beri muhabbet ediyoruz ofisinde. müehehehe
neyse öbdüm^^ tenefüse cikip bi sigara icmem lazim!
Sosyal ağlarda paylaş

günlük,

şu genel pestil ve püre beyin durumundan çıkıp bir an evvel normal halime dönmek istiyorum, kaç gündür bi baygınlık bi sıkıntı var ama anlamadım. şu cv/cl ikilisini bitirsem rahatlicakmışım gibi bi yanılgıya bağladım ama yapamıyorum onları da. eve gelince bilimum neşemi kaybediyorum. okulda zorla pokemon oluyorum, eğleniyorum falan baya bi öyle ama bu sefer de derste ne varsa kopup gidiyor, içten içe de sıkıldım çok şu stresli işlerden. bi de çok fazla sonbahar depresyonunda kişi var etrafımda sanırım şu anda, toplayamadım da hiç birini, bulaştırıcaklar bu gidişle. ehuehaueh

neyse yok bişey ya, iyiyim ki ben ^^ en iyisi ne yapmak istediğime karar veriyim ben.

oha be iyiyim yazdım direk alttan pörtleyen bi msn penceresi, HAYIR BEN GELDİM NİAHAHAH dercesine çıktı adeta sanki galiba sanırım.

neyse şunu çözelim önce,
hadi görüşürük.

edit: ooh ödev duyurusu da geldi, ooh.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...