kermit Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 oneden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 öyle işte :D :D hadi netim yok tekrar mmutsuz moda döneyim kib gökalp fazla içme. byss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Günlük, zırt pırt boynum tutuluyo bu ne lan bıktım artık her yöne yekpare dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 deli bi tembellik geldi üstüme bu günlerde 2gündür okula gitmiyorum. acilen düzelmem lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Günlük evin telefon ve internet faturaları benden beklendiği ve ben unuttuğum için 5 gündür çekmediğim çile kalmadı. Cumartesi akşamüstü saat 4.30 gibi neti kestiler.Açtıramadım da o saatten sonra neyse pazartesiye kadar ok dedik zaten evde durmıcaktım fazla.Neyse pazartesi gittim yatırdım faturayı döndüm eve net yok 2-3 saat geçti tekrar gittim dedim net gelmedi çünkü telefon kesilmiş dediler onu da ödedim düne kadar bekledim gelmedi aradım müşteri hizmetlerini sinyal yok hede hödö biz sizi arıcaz araştırıp falan filan dediler. Bugün oldu artık sıkıntı bastı kurcalayım biraz dedim ve modemim bozulmuş bunu farkettim.Başka bi hafif arızalı modem vardı onu taktım şimdilik ama bu kadar şey üstüste gelmesin başlarım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Günlük, Neti kesmiyolar benim bildiğim ben üç ay ödemedim ama kemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 benim kestiler günlük asdf.öde harcanırsın yok olursun dediler ödedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 HoNda ezdik, mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ödevin ne olduğunu unuttuğum anda 2 saatimi ödevime ayırıp kız gibi bir ödev çıkardım ortaya. kendime bile şaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 İşten geldim 2 gıdım bişi yedim yorgunluktan bayılacak durumdayım sadsa sırtıma çıkıyolar sırtıma of sabah tekrar aynı döngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wrasoujan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ensestmiyim lan ben gunluk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 deney raporu yazamadım kaç gundur ya gerci deneyi bile bilmiyorum oda var onun disinda oyle iyi gibiyim hadi yattim bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 uykumö kaçtı kötü bi gündü sinirden elim ayağım titredi bi ara sinirdenmi değilmi onuda bilmiyom kaçtı işte uykum. yalan oldu yarın yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Yine duzen gitti. Mutlak alarmla uyanmam lazim, yoksa kiyiya vurmus balina gibi yatarim aksama kadar. Te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 gunluk bu hastalikla ben ne kadar yasarim hic bilmiyorum simdiden burnum akmaya gozlerim yasarmaya basladi 2.gun still not gettin better. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 4. gün oldu iş yüzünden gidemedim tophaneye nargile içmeye , gözümde tütüyo o capucinonun dumanı:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Günlük Finansbanktan iş görüşmesine çağırdılar yarın. Çok istiyorum bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 günlük bastıramadık şu kartvizitleri gitti. sabahtan beri uğraşıyorum. adamlar mersin'de olmasa kalkıp gidicem o derece sinir oldum telefonda kendilerine. ateşim gene yüksek seyirlerde dolaşıyo ve ben izinimde bile çalışıyorum. bu ne yaman çelişki günlük. herkesten azar yer oldum bu ara. gecenin 4'ünde bile azar yiyebilme potansiyeline sahibim. selam günlük ben potansiyel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bunu yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/92/Hanuta.jpg cayla beraber(meyvali cay). mutlu ediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 günlük izin aldım çıkıyorum. toktara gidicez şimdi. şans dile dümbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 günlük annemle ekleşmiyoruz laubaliliğe lüzum yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Zeytinyağlı fasülye yapıyorum ilk defa. Umarım güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 oha ben bile kaç kere yaptım be. cık cık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 herkes senin gibi mükemmel ve kusursuz değil demekki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar