Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gunluk

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili günlük bazı bayanlar regl dönemlerinde neden çılgına dönüyo anlamıyorum. orkide sakinleştirici falan ekleseler böyle ne kadar güzel olurdu :(
Mesaj tarihi:
olm benim eski sevgilim tuvalette 1 saat ağlamış masada yabancı bir kızla konustugumu görünce. sonra bir de gelip atar yaptıydı SENİN YÜZÜNDEN 1 SAAT AĞLADIM WC'DE diye. hemen /kick castledim.
Mesaj tarihi:
Lexius said:

sevgili günlük bazı bayanlar regl dönemlerinde neden çılgına dönüyo anlamıyorum. orkide sakinleştirici falan ekleseler böyle ne kadar güzel olurdu :(

hoca kan falan var işin içinde. ayda bir zar atsam bende deliririm. anlayış biraz. biyolojik bu biyolojik.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Lexius said:

hoca kan falan var işin içinde. ayda bir zar atsam bende deliririm. anlayış biraz. biyolojik bu biyolojik.

http://www.hafif.org/imaj/xerre/pms-copy-3.jpg
Mesaj tarihi:
pms sanirsam hepinizin korkulu ruyasi.
gerilmeyin arkadaslar
normalden biraz daha fazla duygusal bi donem olusuyo sadece bu kadar, cildirma durumlari yok aslen, hatta bazi insanlar kedi gibi olur, ses soluk cikarmaz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...