fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ilk defa içmedim. bunu gelişme olarak kabul ediyorum. başarılarımın devamını diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Çekilmez bir hal alıyor her gün biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sevgili günlük bazı bayanlar regl dönemlerinde neden çılgına dönüyo anlamıyorum. orkide sakinleştirici falan ekleseler böyle ne kadar güzel olurdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hakeden var etmeyen var ama lex. günlük bugun ex sevgilim hap içim intihar etmeye çalışmış,boktan bi gündü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Ex aşkın kadar olamadım ya yanarım da ona yanarım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 olm benim eski sevgilim tuvalette 1 saat ağlamış masada yabancı bir kızla konustugumu görünce. sonra bir de gelip atar yaptıydı SENİN YÜZÜNDEN 1 SAAT AĞLADIM WC'DE diye. hemen /kick castledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Lexius said: sevgili günlük bazı bayanlar regl dönemlerinde neden çılgına dönüyo anlamıyorum. orkide sakinleştirici falan ekleseler böyle ne kadar güzel olurdu :( hoca kan falan var işin içinde. ayda bir zar atsam bende deliririm. anlayış biraz. biyolojik bu biyolojik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 abi ayda bir zar atıp düşeş getirme ihtimalin de var ama o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 conan ne demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 bugun cok yorucu bi gundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Vingthor said: Lexius said: sevgili günlük bazı bayanlar regl dönemlerinde neden çılgına dönüyo anlamıyorum. orkide sakinleştirici falan ekleseler böyle ne kadar güzel olurdu :( hoca kan falan var işin içinde. ayda bir zar atsam bende deliririm. anlayış biraz. biyolojik bu biyolojik. http://www.hafif.org/imaj/xerre/pms-copy-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 insanin aklina bin turlu sey geliyomus demek ki pms olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 sizin kafaniz pms lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 pms kafaları. birnevi beyne radyoaktif çubuk sokulmuşçasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sakin olun arkadaşlar.. Olay aslında .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ADHQUWWDHASDHUASDHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 garip tabi, fikriniz falan da yok ya, kurunuyonuz kafanızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 ahahaha, bska var mi boyle guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 pms trooper otw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 tamam sataşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 asdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 hayır bizim de elimiz kesiliyom, pipimiz kesiliyo, kanıyo hiç bu kadar sağa sola saldırmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 pms sanirsam hepinizin korkulu ruyasi. gerilmeyin arkadaslar normalden biraz daha fazla duygusal bi donem olusuyo sadece bu kadar, cildirma durumlari yok aslen, hatta bazi insanlar kedi gibi olur, ses soluk cikarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar