Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İlanı

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Yaf öyle işte orasını karıştırma :)

Ben aramıyorum departman ole istio. varsa tanıdığın seni biliyoruz onu alırız dediler. Güven meselesi felan yani..

Oyüzden varsa gelsin ben yönlendiricem onu. Ama sırf bayanların olduğu bir yer olduğu için diyim kısaca..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bayan konusunda bayanlara bir güvenim vardır. Genel bir güven (her ne kadar erkekleri sömürmeye çalışsalarda bu sömürme kısmında saflıkları ortaya çıkıyor :) )

Erkek konusundada beraber çalışıcaz. Zaten tanışırız falan. Biraz insan sarraflığım vardır..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
Sosyal ağlarda paylaş

epilasyon malzemeliri bulur ...
perugunu aramaya koyulur ...
kardeşinin elbiselerinin uzerine olup olmayacagına bakar ...
topuklu ayakkabı gıyıp kıvırtarak yurumr calısmalarına baslar ...
makyaj yapıp sol yanagına dana kadar bir ben cizer ...
ahah kadınlar hamamı bılgı ıslemıne bayan IT cı arıyonuz ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Euhue yok. Sanırım toplam 4 sunucu yönetecek. oplam günlük hitleri onların.. bir sn bakayım. onlara ben bakmıyorumda

Ama yapacağı çok şey varmış ayrıntısını öğrenirim yarın. Yani sırf sunucu yönetmeyecek.

12000 unique hit var günlük toplam 4 sunucu. İşte güenlik müvenlik yapcak.
İntranet felan ugulamları bilgisi çok gerkiyor.
PHP en önemlisi bunu unuttum. Mutlaka olucak sanırım. Tabii scripting felan onlarda olacak. Çok üst düze aradıklarını söylediler. Dediğim gibi ayrıntısını öğrenirim. tam bişi solemiyim ama ssk+yemek+maaş 2.5-3.5 alır sanırım bilisine göre.. Ama yanıltmıyım bu benim tahminim..[signature][hline]susturamassın beniii
durduramassın beniii
Sosyal ağlarda paylaş

Ema olmaz, çıldırır orada sigara yok, kafeinsiz kahve de cabası. Ama sharky olabilir, onda SS subayı tipi var. :D

Bu arada nedenko senin o iş yerinde 3. kata sadece toplantılarda girilmesinin sebebini çözdüm ben. 3. katta fırınlar var. Hı hı evet kesin fırınlar var.

* bişiler biliyordur da konuşuyordur *[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

ben sharky'i kastetmiştim ama benim kart eller yazana kadar atı alan üsküdar'ı geçior.. :-p

ekleme: hani 15 f'leri hizmet dışı bırakıyorlardır filan, olamaz mı? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ayakkabılar kucuk gelır ama perugu bulur ...
bard pıtt posterı bulup amanın ne yakısıklı falan der ...
kaşlarını almaya calısır ...
goguskıllarını temızlemeye calısır ,ama agac keserek koca ormanı yok edemeyecegını gorur ,ormanı yakmaya karar verır ...
fondoten le bakısmaya baslar ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...