MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Etrafınızda full time çalışabilecek Orta düzey-üst düzey bilgili sistem yöneticisi (linux) ÜSt-Çok üst düzey bayan sisem yöneticisi varsa benle özelden iletişime geçin. Ben sadece yönelndiricem.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 niye bayan?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yaf öyle işte orasını karıştırma :) Ben aramıyorum departman ole istio. varsa tanıdığın seni biliyoruz onu alırız dediler. Güven meselesi felan yani.. Oyüzden varsa gelsin ben yönlendiricem onu. Ama sırf bayanların olduğu bir yer olduğu için diyim kısaca..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 epey güveniosun harelde paticiktekilere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya bayan konusunda bayanlara bir güvenim vardır. Genel bir güven (her ne kadar erkekleri sömürmeye çalışsalarda bu sömürme kısmında saflıkları ortaya çıkıyor :) ) Erkek konusundada beraber çalışıcaz. Zaten tanışırız falan. Biraz insan sarraflığım vardır..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 epilasyon malzemeliri bulur ... perugunu aramaya koyulur ... kardeşinin elbiselerinin uzerine olup olmayacagına bakar ... topuklu ayakkabı gıyıp kıvırtarak yurumr calısmalarına baslar ... makyaj yapıp sol yanagına dana kadar bir ben cizer ... ahah kadınlar hamamı bılgı ıslemıne bayan IT cı arıyonuz ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Euhue yok. Sanırım toplam 4 sunucu yönetecek. oplam günlük hitleri onların.. bir sn bakayım. onlara ben bakmıyorumda Ama yapacağı çok şey varmış ayrıntısını öğrenirim yarın. Yani sırf sunucu yönetmeyecek. 12000 unique hit var günlük toplam 4 sunucu. İşte güenlik müvenlik yapcak. İntranet felan ugulamları bilgisi çok gerkiyor. PHP en önemlisi bunu unuttum. Mutlaka olucak sanırım. Tabii scripting felan onlarda olacak. Çok üst düze aradıklarını söylediler. Dediğim gibi ayrıntısını öğrenirim. tam bişi solemiyim ama ssk+yemek+maaş 2.5-3.5 alır sanırım bilisine göre.. Ama yanıltmıyım bu benim tahminim..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ay ben varim seker. :P[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Puahaha.. Valla sen gelme ayağımı kaydırırsın. Bunu iye boyle yaptınızki. Hangi acemi bole kötü script yazmış. Yaf çok kötü falan. Giderim animallah.[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 olur mu canim, ben cok ilimliyimdir. Ema 1, ben 2. Zaten o 14 f, ben 15 f.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ema olmaz, çıldırır orada sigara yok, kafeinsiz kahve de cabası. Ama sharky olabilir, onda SS subayı tipi var. :D Bu arada nedenko senin o iş yerinde 3. kata sadece toplantılarda girilmesinin sebebini çözdüm ben. 3. katta fırınlar var. Hı hı evet kesin fırınlar var. * bişiler biliyordur da konuşuyordur *[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ne fırını ? Annamadım valla ?[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 seni kart bulmasınlar madem bu kadar ince eleyip sık dokuyorlar? :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Yok be ayol ne kart'ı. Teessüf ederim. Benim gibi bir insana akrt dediğin için. Ben hergün tuvalletten çıkınca ellerimi yıkıyorum bir kere..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ben sharky'i kastetmiştim ama benim kart eller yazana kadar atı alan üsküdar'ı geçior.. :-p ekleme: hani 15 f'leri hizmet dışı bırakıyorlardır filan, olamaz mı? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Haziran 2004 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ayakkabılar kucuk gelır ama perugu bulur ... bard pıtt posterı bulup amanın ne yakısıklı falan der ... kaşlarını almaya calısır ... goguskıllarını temızlemeye calısır ,ama agac keserek koca ormanı yok edemeyecegını gorur ,ormanı yakmaya karar verır ... fondoten le bakısmaya baslar ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hmz maaş iyiymiş epey :) ameliyat parasını bikaç ayda cıkarırız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 söktürüp portatıf hale getırtmek lazım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar