Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Haber Daha önce bir haber okumuştum haberturk gazetesinde Çalığı övmüşte övmüşler haberturk'te allah allah dedim başımıza taş yağıcak0. Daha düne kadar elinde ki gazeteyi katakuliye getirip almadılarmı bu ciner'in ? şimdi kanka olmuşlar ve artık ne hükümeti nede yandaşlarına laf ediyor gazetesinde. Bildiğin yan kuruluşu olmuş. Fatih Altay'ı da allaha havale ediyorum. Hurriyet'ten ayrıldıktan sonra'da bık bık ediyordu ben kukla olmam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Çalık - Ciner - Aydın Doğan hepsi aynı adam. İşlerine gelince söver, işlerine gelince över. Haberturk çok iyi, süper habercilik felan diyorlardı da, son zamanlarda nedense bir tuhaflık sezdiriyordu. Böyle bir haberi duymak şaşırtmadı o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dünyada medya diye birşey yokki.Tek umut internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar