Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Benim eski ram dr400 cl 2.5, bitane ram aldım, cl ml bakmadan. ddr400 oda cl3 çıktı. Heh işte şimdi bu iki meret aynı anakart üstünd biz beraber çalışmayız arkadaş diye bana trip atıyorlar. Pc açılmıyor. Böyle sabit aralıklarla bipppp bippppp diye ötüyor. Tek tek takınca banamısın demiyor çalışıyor. Bu iki ram aynı anda nasıl çalıştırılacak? (Ana kart k7n2 delta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 CL ile ilgisi yok. Farklı frekansta ram takarsan düşük olan frekansta çalışabilirler. Muhtemelen marka uyuşmazlığı falandır. Yeni aldığın ram tek başına çalışıyor mu diye baktın mı? Farklı slotlara takmayı denedin mi? Değişik slot kombinasyonları dene. Bazen işe yarayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Ben bu ram olayını tam çözemedim. Mirage'ın dediği gibi, slotları değiştirmek işe yarıyo çoğunlukla. Ama bu sorunu yaşayınca ramleri çıkarıp, tekrar aynı slota geri taktığımda düzeldiği de oldu. Nası işse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 ramler de kadınlara benziyor. bir türk kadınıyla evlendikten sonra, yanına rus kuma getirirsen geçinemeyebiliyrlar. zenci kumayla da sorun yaşayanlar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 benimde çok acayip bi olay geçmişti, 2 tane 512 400 mhz dual ramim vardı, 1 gb 400 mhz ram aldım.Taktım açılmadı pc, söktüm tekrar taktım yine açılmadı, slotlari deistirdim 3 4 kere açılmadı açılmadı, çıkardım rami kenara koydum diğer gün götürücektim.Diğer gün oldu, götürmeden önce bi takayım en son dedim çalıştı.Şuan gül gibi geçiniyolar ne oldu bende anlamadım hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar