Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sole bir config e sahip pc var amd x2-5000 2 gb ddr-2 ram asus m2a mx(amd 690 chipset) samsung 940nw monitor simdi anakartta o/b ati 1200(rezil) ekran kartı var,windows 7 yükledikten sonra hicbir sürücü yüklemedim,cozunurluk kısmında 1440*900 cozunurluk gozükmüyor,once samsung un driver cd sinden vista driverları yükledim,driverlar sorunsuz yüklendi ama yine degisen bisey yok,atinin chipset driverları yükledim yine birsey degismedi,bu sefer asus un siteden chipset driverını yükledim,ek olarak 1366*760 cozunurluk geldi. 1440*900 cozunurlugu nasıl yapcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 1- monitorun destekliyor mu o cozunurlugu? 2- atiden niye yuklemedin suruculeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 evet monıtor desteklıyor xp de sorunsuz kullanıyordum,ati ccc nin en son driverları yükledim ama ati ccc acılmıyor ayrıca yine 1440*900 coz. gostermıyor. Birde ati nin windows 7 sürücüleri x1200 kartı desteklemıyor galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 konuyla alakasız ama bende w7 betasında aero temasıyla ilgili problem yaşıyorum. Sistem gereksinimleri yeterli olmasına rağmen aero teması kullanırken bir pencere veya sekme kapatırken temada takılmalar oluyor. Beta olduğu için mi böyle anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aero arayüzüyle ilgili ufak tefek buglar var, ben de gördüm. beta ama normaldir :) bi de xp olsa reigstryden istediğin çözünürlüğü ekleyebiliyosun da, win7 nasıldır bilmiyorum. Vistadakinin aynısıdır gerçi. googleda "custom resolution registry vista" diye arat bulursun bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ilginc seyler oluyor dun gece ati ile ilgili tüm yazılımları kaldırıp restart attım,windows monitoru tanıdı ve 1440*900 coz. ayarladı otomatik olarak,pc yi kapadım yattım, bugun actım yine non-generic monitor yazıyor 1440*900 coz yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 updatelerin hepsini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ya bu win7 yi pek bi merakla beklemeye başladım. kaldıki ben hep eski sistem kullanan ve kullanmayı seven biriydim.. XP çıkalı yıl olmuştu ben hala inatla 98 kullanıodum. vista çıktı, ben xp ye geçtim.. :) yenilikleri sevmem, ama vista 7 sanırım çıktıı gibi alıcam.. ya da bi kırıklı ultiate en kötü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 su an hersey düzeldi monitor ozellıklerını acıp detect diyince cat diye tanıyor monitoru,performans olaraksa benim modifiyeli xp den bile daha hızlı diyebilirim,kesinlikle vistanın hantallıgından eser yok,kendi imaj programı da var tüm hard diskin imajı alınıyor,performans için cok ayrıntılı ayarlar vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 kurdugun gibi tüm driverleri buldu bende. p4 2.8 HT, 1 gb DDR ram, fx5500 olan sistemimnde xp kadar rahat çalıştı. Xp den cabuk acılıyordu pc. Windows Defender'i mahvetti ama. War3.exe yi sildi sonra oyunu sildi. Bende onu sildim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar