BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 nereyue açacağımı bilemedim şimdi ikinciel araba alacüaım ufak ve 1.2 motorlu temiz elimizde şu iki araç var opel corsa renault clio ikisi de fiyat olarak birbirine yakın araçlar ikisi arasından hangisi daha alınmalı duruyor? neye göre? eğer ki bunalrdan daha ucuz ve daha iyi odluğunu düşündsüğünüz benim görmediğim bir araç varsa onu da linkleyin lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 yazmayı unutmuşum ople in kaputunda ikiadet hafif göçük var onu tamiri vs si de olacak haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 patinaj bölümüne aççan ildeniz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Satim benim toyotayı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 corsa daha iyi duruyor km'si az, bikaç donanım var, bakımı vergisi vs halledilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 aa bak hem de doktordanmış, sen de doktor sayılırsın artık =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 16 ya benim 307 xt premium otomatigi satmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2006 model ford fiesta dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 2006 1.4 polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bu arada arabalardan corsa dişhekiminden clio da gata doktorundan ahaha harbici doktordan iki araba da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 sintisyzer saol linkler için de o arabalar pahalı 16k olabilecek en üst limit yani 16.001 TL veremiyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 olm fiestaya bak bi üst limiti 16.5k yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 pazarlık payı diye bişey var hocam. cok raht 1tl aşa iner o fiyatlar o yuzden 17leri 16 sayarak bak sen şu kriz doneminde millet kicini yirtiyo arac elden cikartmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bunlarda var, şahsen clionun yerine fabia yı tercih ederim. almera dahada guzel olur hatta ama digerlerine göre benzin tuketimi fazla olabilir ama cok fazla bi fark olucagınıda dusunmuyorum. Burdan şöyle Bu 1 Bu 2 Buda 3 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Bide bu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ben bu araba arama işinde şunuanladım.. bayrampaşa ve civarında otursam kesin istediğim gibi bir araba bulurmuşum ehe :) göztepede oturuyorum o yüzden beşiktaşdan ötedeki bütün araçları es geçmiştim :( o değilde bugün kafayı sıyırdım 1. el araba bakmaya gideceğim az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ben corsayı 4 yıldır kullanıyorum.Sıfır aldım.Gayet iyi.190 a kadar basar.İyi yol tutar.Sınıfına göre konforludur.Az yakar.Sağlamdır.Sorun olursa sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Tabi clio vs corsa dersen,ezer corsa.Clionun uzunları bile dandik. Bir de 100.000 kmlik araba linklemiş arkadaşlar.Onlardan koşarak kaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Alabiliyoken dizel al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 clio da karakr kıldım hem asf renault servisi tanıdık oldu (adam resmen benim usta oldu ehe) yedek parça vs problem değil bir de clio harbici iyi bakılmış sigara içmemiş adam dizel almam doğrulyusunda tavsiye içn saol hocu ama ben dizel e ihtiyaç duyacak kdar yol yapmıyorum yani günde 50-60 km arası yapsam mantıklı da 20-30 km anca yapıyorum.. hatta yapmam bile o kadar hayırlı olsun bana ehere mehere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Selam, Kazasız belasız kullan :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar