Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Banner neyse de poster için oldukça küçük geldi resmin boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 hay allahım. uzunlamasına olanı bi turlu duzgun oturtamadım. oldugu kadar resimler normalde 1.5~11 mb arasında. burası icin kuculttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 update. bi tarz oturtmaya calısıyorum küçük bi koleksyon için. tek edit bilgim ve programım paint.net :P nerelerle nasıl oynamak lazımdı, neler fazla/yanlış/uyumsuz olmuş. help piliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Bunların banner-poster vb. olcağı düşünülürse üstlerine gelecek yazıların arka planı biraz net olmalı. Örn. son resimde su kısmı biraz daha geniş olursa o kısım daha rahat kullanılır. Diğer türlü, altta kalan kısımın üzerine bir şey konulduğunda çok da net olmayacak veya yukarı çok boş kalacak. Son koyduğun 3'lüden 2. resimde de çok ani bir değişim olmuş resmin ortasında, bilmiyorum başlıktaki amaçlarda nasıl kullanılır ama gözüme battı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 nekibunlar anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 yok üstüne bişey gelmeyecek, yanlış anlattım herhalde :) böyle poster vs olarak kendi çapımda kullanıcam, kendin çek kendin as gibi. fotoları daha enteresan ve cazip kılmak için nasıl editler yapılabilirdi, sorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 kontrastını arttırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Fakat bunlar fotoğraf? dedikten sonra temel bir soruna değinmek istiyorum. Son fotoğraftaki gibi kadrajı ikiye bölme, üçte bir kuralı işe yarayan bir şey çünkü fotoğrafı ortadan ikiye bölünce çok iç sıkıntısı veriyor izleyene. Portrede kafayı tam ortaya koymak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ya fotoraflar birşey icin kullnılcak sanırım ama ne için olduğunu anlamadım ben hala. basıcakmısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Abi seninle back-to-back yapıyormuş gibi hissediyorum şu an çok acayip. İki başlıkta birden koşturuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ben seni stalklıyorum abi daha cok. hayranınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Lüle saçlarınla gel bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar