Mille Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 oha yuzyilin ayari, dahada bulasmam dogmeate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Lan ayar lşanmsdflg lfgşönafşgnk Nese ya sigaraya olan nefretim oyunu ayakta tutar satanic bitmek üzere GG olacaksınız agaliler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Bodrack said: Lan ayar lşanmsdflg lfgşönafşgnk Nese ya sigaraya olan nefretim oyunu ayakta tutar satanic bitmek üzere GG olacaksınız agaliler! sigara içmeyenler neden böyle? içseler aslında rahatlarlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hergün daha da çok seviyorum bu yasağı. hala alışamadım ama kapalı bi mekana gidince temiz, düzgün bir ortam görmeye. her seferinde şaşırıyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Aket-Atum said: Bodrack said: Lan ayar lşanmsdflg lfgşönafşgnk Nese ya sigaraya olan nefretim oyunu ayakta tutar satanic bitmek üzere GG olacaksınız agaliler! sigara içmeyenler neden böyle? içseler aslında rahatlarlar mı acaba? hep bi ekstra heycan ve yorum isteği var tabiki. yasaklar hep sigara içenlere geliyo. sigara içmeyenlere gelen bişi yok? bizim için hayat hep düz ilerliyo. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mille said: Tek sevindirici sey artik sigara icenler gunahini vermez akepeye. bidahaki secimi kesin kaybederler hauah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Kışın bakalım ne kavgalar çıkıacak bu kanun yüzünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 artık sigara yüzünden hastalanıp değilde birbirlerini öldürcekler sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Baggio said: İkinci sınıf vatandaş beslemek daha büyük külfet olduğundan, devletin etlerinden sütlerinden bu tip vergilerle yararlanması da mantıklı. Sağlık Bakanlığı'na da arada fon kaçacakmış ne güzel. Neye göre sınıflandırıyorsun vatandaşları tam olarak burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sigara icenler 2. sinif insan. katiliyorum. Orneklere bi bakalim... Asteroth, Dela... BASKA SORUM YOK SAYIN YARGIC. sdfadsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Biz 2. sınıf vatandaşsak baggio da 1. sınıf embesil oluyor sanırım.sonuçta 1. sınıfsın yani sevin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 lol, elli kere aciklandi ikinci sinif vatandas olayi. AB'nin bir kriteri o. yani bacyo 1. sinif embesil mi bilmem de, 1. sinif forum kullanici oldugu belli. en azindan konulari okumadan millete giydirmece kovalamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çok da tınn... takıldığım 2 barda da dışarıya adamlar ve de kadınlar masa vs attılar. malun antalya'da kışın bile oturup içkini içip, sigaranı çekebilirsin. de ki ankara'da gittim bir mekana, ki gitmem aslında. o da çok tınn, 1 saat oturuo çıkarım. bunce sene delikanlı gibi gezmişiz alemde, bir sigara yasağı yüzünden orospu çocuğu muamelesine gelemem. neymiş dışarı çıkayımda 2 fırt çekeyim. ben yokum arkadaş o orrtamda. hesabımı öder çıkarım. sigara mı da içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sigara yasağı iyi güzelde alkollü mekanlardada yasak uygulanması saçma olmuş.çok kavga çıkar bu yüzden hatta geçen gün birini vurmuşlar bu yüzden düşününce bu seferde millet alkole başlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sana gelsin huun Nefr said: Baggio said: Seneler önce toplu taşımada yasaklanması sayesinde benim neslim bilinçaltında "oha olur mu öyle şey" mantığıyla yetişmiş ise, bu yasa sayesinde de çocuğumun nesli kapalı mekanda içmeye karşı büyük ölçüde bu bilince sahip olacak... cok ilginc ama bunu hakikaten dusunmemistim ben benim yasim ve tiryakilik gecmisim elveriyor sigara icilen sehirlerarasi otobusleri hatirlamama. ilk yasaklandiginda 'boyle sacma sey mi olur lan, 8 saat yolda nasil icmeden duracagim, icilen var icilmeyen var rahatsiz olan icilmeyene binsin' tepkisi verdigimi de hatirladim simdi lakin bugun yanimda otobuste birisi sigara yaksa agir konusurum guzel mantikmis, cidden dusunmemistim bu acidan; bu kadar uzun vadeli olarak dusunmemistim yani ha bunu gormeden de mantikli buluyordum yasayi o ayri da, simdi daha da makul gelmeye basladi gozume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 otobüsle kahvehaneyi bir tutmak fail olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 adam evlenip çoluk çocuğa karışmış. davayı satması normal. benim için... çok da tınn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mum_Chamber said: lol, elli kere aciklandi ikinci sinif vatandas olayi. AB'nin bir kriteri o. Abi yemişim AB kriterini, bana bunlarla gelmeyin ya. AB'nin her iyi yanını aldık, yasakları kaldı geriye. Bak Cons yazdı orda, 1000€ maaş verebiliyorsan vatandaşına, sigaranın fiyatını da arttırırsın o ölçüde, bir manası olur. Ülkede asgari ücret belli, yapılan zamlar ortada. Bunun 2. sınıf vatandaş olmakla alakası falan yok, ülkenin %99'u zaten 2. sınıf vatandaşken arkadaş sırf sigara içmediği için kendini 1. sınıf vatandaş olarak görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sigara fiyatiyla ne alakasi var olm? sigara icenlerin 2. sinif insan olarak gorulmesi AB'nin yaptigi bir uygulama. ardindaki mantigi da bilmemkac sayfa once acikladim ben. eger iki kisiden birinin yapmak istedigi bir eylem digerine de zarar veriyorsa, zarar gorecek olanin haklarini zarar vermek isteyenin isteginden ustte tutarsin. bu durumda (ilgili konularda karar alirken) zarar goren adam birinci sinif vatandas olur, zarar verme egiliminde olan ikinci sinif. bundan daha mantikli bir kriter olamaz. neyini niye tartisiyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 hakkaten komiksin yani. o zaman da çirkin insanlar benim göz zevkimi bozuyor diye 2. sınıf vatandaş olsun ? Başkalarının yanında içip rahatsız eden 2. sınıf eyvallah. ama kalkıp da sigara içenler 2. sınıf ıy pisler falan dersen dur derler orda. o zaman uzun saçlı erkekler bana göre 2. sınıf. ne bileyim deodorant kullanmayanlar da rahatsız ediyo beni onlar da 2. sınıf olsun o zaman. nası bi kafa sizinki anlamadım.her şeyin bokunu çıkardığımız gibi yeşilaycılığın da dibine vuruyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet supreme citizen kriterimi belirledim. Sağlıklı beslenmeyen,sigara içen,alkol kullanan,uykusunu düzenli almayan,spor yapmayan,her gün sakal traşı olmayan,en az üniversite mezunu olmayan insanlar. size sesleniyorum,2. sınıfsınız. saşdlaksdf sigara yasağı üzerinden prim yapmak in oldu valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 2-3 sayfa önce zam konusu tartışılıyordu Mümcüğüm. Yani eğer olayın AKP'nin ideolojisi doğrultusunda yasaklar/yasalar çıkarması olmadığını savunuyorsanız zaten benim diyecek hiçbir şeyim yok. AB'nin uygulamasının Türkiye adaptasyonu konusunda da, savunduğum fikir "HER YERDE SİGARA İÇEBİLMELİYİZ! İSTEDİĞİMİN SURATINA ÜFLEYEBİLMELİYİM!" değil. Şöyle anlatayım basitçe; Farzedelim ki ben bir işletmeciyim, bir mekan açıyorum ve bu mekan da sigara içenler/sigaradan rahatsız olmayanlara yönelik olacak. Bunu açık açık söylüyorum, girmek isteyenleri de uyarıyorum "Bakın burada sigara içilir, rahatsız oluyorsanız girmenizi tavsiye etmem" diye. Benim bu hakkımı nasıl elimden alabilirsin ki sen? Alan razı veren razı olacak sonuçta? Veyahut adam diyor ki, "Ben buraya 200 milyar masraf yapıp sigara içenler için ayrı bir bölüm oluşturacağım. Kesinlikle ve kesinlikle sigara dumanı diğer bölümü rahatsız etmeyecek." Sen bu şansı bile tanımıyorsun adama, "HAYIR OLMAZ SİGARA YASAK!" diyorsun. Bu özgürlüğü kısıtlamak değil de nedir şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Evet yani.BURADA SİGARA İÇİLİR.yazılsın isteyen girsin istemeyen başka yere gitsin.var mı böyle hikaye.şimdi siz dersiniz e o zaman bizim özgürlüklerimiz bık bık.bu yöntemle sizin gitme/gitmeme/başka yere gitme alternatifleriniz olduğu için sizin özgürlüğünüz kısıtlanmıyor.Ama bu yasakla biz sigara içenler bildiğin hayvan muamelesi görüyoruz başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sipeyskeyk said: hakkaten komiksin yani. o zaman da çirkin insanlar benim göz zevkimi bozuyor diye 2. sınıf vatandaş olsun ? Başkalarının yanında içip rahatsız eden 2. sınıf eyvallah. ama kalkıp da sigara içenler 2. sınıf ıy pisler falan dersen dur derler orda. o zaman uzun saçlı erkekler bana göre 2. sınıf. ne bileyim deodorant kullanmayanlar da rahatsız ediyo beni onlar da 2. sınıf olsun o zaman. nası bi kafa sizinki anlamadım.her şeyin bokunu çıkardığımız gibi yeşilaycılığın da dibine vuruyoruz. Sen çık bi sigara iç bence. Ayrıca asteroth a +3 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 iyi oldu yasakladiklari. 5 senedir buyuk bi keyifle ictigim sigarayi biraktim. her gun 5.75 lira vermekten kurtuldum. ha ama genede alkolun yanina kac sene gecerse gecsin gene icerim illaki, o yuzden barlara falan bisi bulabilseler keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar