Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 o ne. onu kastetmedim ya AHAH estetik sigara içiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 iyi içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 dün babamın takıldığı kahveye uğradım eskiden göz gözü görmez bir sis olurdu içerde dün tertemizdi. buraya kadar olay tamam güzel oranın amacı oyun oynamak. daha sonra arkadaşlarla nargile içelim dedik her zaman gittiğimiz samsunun ilk nargile cafelerinden birine gittik baktık kapıya tabureler atmışlar sadece orda var. yazık adamın ekmeğiyle oynamışlar resmen mekanın tek artısı güzel nargile yapmasıydı şimdi kim gidecek kaldırımda nargile içmeye. hadi onuda geçtim kışın ne yapıcak bu insanlar. kışın dışarsı -10 dereceyken barda oturan adam dışarı çıkıp sigara içebilecek mi? ben sigara kullanmıyorum benim için sorun yok ama objektif düşününce yasanın yanlışları ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ilerisini düşünerek adım atmıyorlar yıllardır.adam "yasa çıksın sonrasını uzun vadede hallederiz" diyip yasayı geçiriyor cük diye halk kalıyor ortada düşünsene ilk önce ne gibi sorunlar olabilir ne yapılmalıdır ne yapılmamalıdır.İş yasaklamayla kalmıyor televizyonda izledim dün .. nargile içilen yere bile yasak getirmişler.mekan sahibi haklı olarak "buraya gelenin amacı nargile'nin dışında nedir?" diye soruyor.bunları planlamamış , düşünememiş insan öküz değil de nedir. yemin ediyorum paticikden 3-5 kişi toplasalar bi beyin takımı yaratsalar ülke çoşacak resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dediğim gibi yasak aslen benim nargile dışında umrumda değil, içebileceğim yere giderim açık mekana. Zaten yıllardır şirketlerde dışarda içiyoruz problem değil. Kapalı alana gidersem de yanımda kim varsa nasıl olsa benle dışarı gelir. Not problem gene... Sen adamların ekmeği ile neden oynuyorsun. 5 katlı beşiktaşda dükkan kirasını bu adam ne ile ödeyecek şimdi ? Orada her katda çalışan 1 - 2 adamın parasını kim ödeyecek ? Bunlar aklınıza geldi mi hiç ? Başka birşeyi iyi olmak zorunda da değil adam bariz istanbulun en iyi nargilesini yapıyor belkide. İlk gün satmayayım dedim 4 milyon kazandım o kadar diyor adam, napacak bu adam ? Bu arada el insaf newyork ve sanıyorum irlanda dışında yasanın bu şekilde istinasız yasakladığı başka ülke yok. Bunuda Newyork Belediye başkanının yayınladığı destek mesajında da görebilirsiniz. Hepsinde diğer ülkelerin nargile olsun, küçük işletme olsun metrekaresi bişiler es geçilmiş bırakılmış. olması gerektiği gibi. Vur diyince öldüren bir milletiz ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Lulz. Tiryakiler ağır saçmalamaya bağlamış. Yakın la bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Dükkanın karşısında 3 tane kahvehane var, 2 si iş yapıyordu adam gibi, ikisi de yapmaz oldu. Oyun oynayan insanlar yakmak istiyor sigara, e adam öyle tiryaki ki, sigarayı bırakıcağıma oyun oynamam diyor. Sinek avlıyorlar valla Bu arada oyun da ne acayip, kumar lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Ohh iyi oldu içicilere Rahat bi nefes aldık be Zehirlemeyin kardeşim milleti. Aha da yasal olarak kışkışladık sizi ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şey çok komikti yalnız. dışarda sigara içerken baktım böle barın içinde adam kalmamış resmen az insan oturuyor. biralarla dışardayız. sesli düşünerek dedim 'lan madem dışarda içiyorum sigaramıda biramıda gidiym tekelden aliym.' bunu duyan etraftaki insanlar 'evet lan' nidalarıyla topluca en yakın tekele saldırdı. hep beraber sokakta içtik. bu barlar batar söyliym. ingilteredeki gibin olmalı. sokakta içki içmeyi yasaklamaları falan lazım. yoksa tek zeki ben diilim herkesin aklına gelecek sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 adamlar pazarlarıda dükkanları açalım diyorlar biz iyice ekonomiyi öldürüyoruz 1-2 sene erteleyin temiz havanızı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 şimdi merak ettiğim bişi var tamam kapalı alanlar topluma açık sigara içen var içmeyen var o yüzden kamuya açık yerlerde sigara içilmemesi güzel peki bu sigara içenlerin herhangi bi hakkı yok mu? sigara içmeyenin yanında sigara içtirtmeme özgürlüğü varda içenin niya kapalı mekanda sigara içme özgürlüğü yok? sigara içilebilen yerlere niye izin verilmiyo? bu nasıl bi özgürlük ben onu tam çözemedim hee sağlıksız falan demeyin bunu zaten herkes biliyo üstünde bile yazıyo koskoca sigara öldürür diye ama türk halkının en çok para harcadığı yer yine sigara ben bu mantığı çözemedim hiç bi zamanda çözemiyecem sanırım çünkü hiç mantıklı bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 cunku, musteriyi etkiledigi gibi mecburen o ortamda bulunan calisani da etkiliyo sigaranin dumani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Vingthor said: sokakta içki içmeyi yasaklamaları falan lazım. zaten serbest degil ki sokakta icki icmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 abi git kendine istediğin zararı ver. fakat kapalı alanda içtiğinde yanındaki adamıda boğuyosun bu kadar. 8 senedir falan sigara içiyorum yinede sonuna kadar destekliyorum şu yasağı. başkasını fiziksel olarak rahatsız ediyorsa bitti. orda özgürlük falan biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben kapalı alanda serbest olsun demiyorum ki sigara içilebilen alanlar yapılmaya izin verilsin adam yapsın havalandırmasını çeksin camını desin bu alanda sigara içiliyo girmeyin hemşerim desin ne size duman gelsin nede biz kışın ortasında donalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 nollduuu kurudunuz kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 sigara icmeye ciktiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 aquila said: Vingthor said: sokakta içki içmeyi yasaklamaları falan lazım. zaten serbest degil ki sokakta icki icmek. epic olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 adamınbiri haklı be. Ama ben bir içici olarak bu yasayı bırakmaya besile oalrak gördüm açıkçası hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben bi icici olarak birakma planlarimda hic bi farklilik gormedim. sadece zulum iste, klimanin oldugu ortamda oturuyoruz icemiyoruz cikcam disari da sokakta iccem de beynim yancak da bi de 2 kisi cikiyosaniz ve sigara icmiyosa karsinizdaki zaten gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 valla bence eve götürcek ekmeğin, çocuğunun okulunun 2ytl temizlik parasını vermeyi hesaplayan, sabahtan akşama çalışan insanların stres katsayısını iyice arttırıcağını düşünüyorum. bakalım insanlar kriz bi yandan, yaşam sıkıntısı bi yandan, bi de küçük gibi görünsede sigara zammı ve yasağı bi yandan ne çıldırıcak. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 yürürken içmeye hala yasak gelmedi, benim için bir sorun yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 eve goturucek ekmegin hesabini yapan adam, bir gun sigara icmese, eve uc gun ekmek goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 burtonesk said: yürürken içmeye hala yasak gelmedi, benim için bir sorun yok şimdilik. yürürken içmekte en büyük kıroluk falan ya da ayıp. ,ilkokuldan beri örtmenlerimiz derdi" mesela sokakta yüyürken sigara icilmez" vs diye. ayıpmıs kakaymıs. hic icmem yürürken ya da sokakta,tinerci gibi ne o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ben içiyorum seviyorum fdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar