eight Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Octavarium.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 asya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Reumer at kendini.Ben attım sen de atacaksın.Adelet istiyorum. Gaap said: Eğer illa denizle ve bir tanrıyla ilişkil adı olucaksa adını Ulmo Akvaryumculuk falan koy. ps: bu mesajı okuyup "ulmo" nedir kimdir diyen olursa atsın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 akvaryum değil AKV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Attım valla :P ama merakta ettim.. Yunan vs. değilde diğer mitolojilerde deniz tanrısı vs. kimler vardır ? yada mercanlarla ilgili resiflerle ilgili böyle güzel bir ism yada mitolojik vs. duyanınız varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bokvaryum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ulmoyu bilmeyenler logout yapın direk aramızda barınamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mercanium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Kızı izmirden, mercanı mercaniumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GEd said: Ulmoyu bilmeyenler logout yapın direk aramızda barınamazsınız. ulma yerine allah la yatıp kalksanız cennete gidersiniz bu kadar tanrı bilmek iyi değik agalar yapmayın tek tanri var oda allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 mercangücü akvaryum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 coral akvaryum sonra vergi borcundan oral akvaryum yaparsın ha bunu dedim aynısını cafede yaşadım adam aynen böyle sıralama yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 adamlar ulmo hangi mitolojiden dediler. Ah lord of the rings i sadece 3 film zanneden gençliğe sokayım asdas Ulmo 2 inci en güçlü Valar (hoş şimdi valar ne diyecekler, söveceğim), Mandanın en yakın arkadaşı, Melkor u en çok korkutan Ainu, LotR da denizlerin efendisi. Poseidon falan zıkkım yeiş yanında. öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Fistan said: Slogan var mı? Şunlar olabilir; Denizde dinamit, Evde Artislik Mercanlar Öldü, Balıklar Evlere şenlik falan filan ulan susun fistan kizar demeye gelmstim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: adamlar ulmo hangi mitolojiden dediler. Ah lord of the rings i sadece 3 film zanneden gençliğe sokayım asdas Ulmo 2 inci en güçlü Valar (hoş şimdi valar ne diyecekler, söveceğim), Mandanın en yakın arkadaşı, Melkor u en çok korkutan Ainu, LotR da denizlerin efendisi. Poseidon falan zıkkım yeiş yanında. öğrenin. şakamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 niye illa deniz tanırıs ben onu anlamadım cok istiyorsan iskandinav mitolokisine bak bissürü troll bok püsür njrderr bla bla var telafuzu zor olur gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 alırsan ekime kadar akvaryumculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 @ Gaap Bu arada LoTR u farzedelimki sadece sinemada izledim. J.R.R. Tolkienide sen söyleyene kadar bi bisküvi markası olarak sanıyodum...Bundan sanane? :) Yada benim hayatımdan ne eksiltir? Kaptırma bu kadar kendini.. konuya dönersek. illa mitolojiden olsun demiorum canm. sadece fikir verme açısından. ne biliyim Mavi Resif düşündüm ama biraz garip geldi. Yani ne biliyim mavi resif mi olur zaten mavi dedim falan takıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Reumer said: @ Gaap Bu arada LoTR u farzedelimki sadece sinemada izledim. J.R.R. Tolkienide sen söyleyene kadar bi bisküvi markası olarak sanıyodum...Bundan sanane? :) Yada benim hayatımdan ne eksiltir? Kaptırma bu kadar kendini.. aga o uçmuş uçmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: adamlar ulmo hangi mitolojiden dediler. Ah lord of the rings i sadece 3 film zanneden gençliğe sokayım asdas Ulmo 2 inci en güçlü Valar (hoş şimdi valar ne diyecekler, söveceğim), Mandanın en yakın arkadaşı, Melkor u en çok korkutan Ainu, LotR da denizlerin efendisi. Poseidon falan zıkkım yeiş yanında. öğrenin. Beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Biz sakiniz canm kimse bişe demiyo. Arkadaş kendi kendine saldırıyo bilmiyoruz diye. Ciddiye almıyoruz biz merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İroniden anlamayan patileri dahada bi seviyorum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: adamlar ulmo hangi mitolojiden dediler. Ah lord of the rings i sadece 3 film zanneden gençliğe sokayım asdas Ulmo 2 inci en güçlü Valar (hoş şimdi valar ne diyecekler, söveceğim), Mandanın en yakın arkadaşı, Melkor u en çok korkutan Ainu, LotR da denizlerin efendisi. Poseidon falan zıkkım yeiş yanında. öğrenin. Ya bu tarz adamlar oksijeni,içerde ne yapıyor anlamıyorum ben. Bilmek zorunda mıyız?3 filmi izledim,güzeldi.Bitti.Tolkienin yazdığı fantastik bir dünyanın,her türlü ayrıntısını bilsem ne olur bilmesem ne olur. Merak etmişsin öğrenmişsin.Merak etmemişim öğrenmemişim.Ama bilmiyor bu gençlik sokayım onlara dersen,bomboş bir adam olduğun ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gaap said: İroniden anlamayan patileri dahada bi seviyorum lol. yaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Akvarium olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar