-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kaç gündür agzım açık izliyorum. FINA diving word series/roma ayagını. roma'da yapılan yarışmalara ait videoları bulamadım ama işte çinliler ve nasıl domine ettikleri (jingjing yani cidden kafam basmıyor,nasıl bi çalışmayla böyle bi senkronizasyon / teknik / suya giriş filan elde edebiliyorsun. bu çinliler insan degil!!121! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 farmer işte bunuda farmlamışlardır power level farming etc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 insanlıklarından değil 2milyar kişiden cıkıyor işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 dünyada bu işi tek bunlar beceriyor şu sıralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yani evet tamam 2 milyar insandan tabii ki iyi atlayanlar çıkar da bu kadarına da oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Llama said: dünyada bu işi tek bunlar beceriyor şu sıralar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 çinde cocukları ufaklıktan cimnastik, yüzme vs sporlarda ailelerine az bi ücretle zorluyorlar. binlercesini ama. yetenegi olsun olmasın.binlercesinin içinden de illa cıkıyor iyi birileri. misal; atlayıcılarıda bebekken havuza falan fırlatıyolardır hayatta kalanlar egitiliyodur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2009 kalmazlarsa da win, nüfus azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Çin'in seneler önce başlattığı bir spor akademisi uygulaması vardı. Küçük yaştaki çocukları olimpiyat atleti olsunlar diye yetiştirecek okullar kurdu devlet. Onun meyvelerini yiyorlar işte şu günlerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Adamlar çalışıyo. ÇOK ÇALIŞIYO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bir interview'da okumuştum. Çinin masatenisi olimpiyat kampında günde 14-16 saat çalışıyorlarmış.Adam evlenecek, olimpiyat bitmeden evlenemezsin, nişanlını göremezsin vs vs vs. Başarı kolay gelmiyor arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Fistan said: çinde cocukları ufaklıktan cimnastik, yüzme vs sporlarda ailelerine az bi ücretle zorluyorlar. binlercesini ama. yetenegi olsun olmasın.binlercesinin içinden de illa cıkıyor iyi birileri. misal; atlayıcılarıda bebekken havuza falan fırlatıyolardır hayatta kalanlar egitiliyodur :) 4 numarada potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 en soldaki (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 kollar ters duruyor yalnız şimdi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Wang'a kız arkadaşı izni hepsi wang kadar sansli olmuyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 kucukken arada mayolari yirtilan/acilan bayan sporcular icin izlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Guo JingJing 'in gideri varmış yannız... O değil dedikleri gibi, çok disiplinli ve çalışkan adamlar. Saati 2 3 dolarlık işlerde hayvan gibi efor yapıyolar. Adamların geninde savaşlardan, sanatlardan(savunma vs) kalma survivalibility var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar