Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu çinliler insan degil.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

kaç gündür agzım açık izliyorum.
FINA diving word series/roma ayagını.

roma'da yapılan yarışmalara ait videoları bulamadım ama

işte çinliler ve nasıl domine ettikleri

(jingjing

yani cidden kafam basmıyor,nasıl bi çalışmayla böyle bi senkronizasyon / teknik / suya giriş filan elde edebiliyorsun.

bu çinliler insan degil!!121!
Mesaj tarihi:

çinde cocukları ufaklıktan cimnastik, yüzme vs sporlarda ailelerine az bi ücretle zorluyorlar.
binlercesini ama. yetenegi olsun olmasın.binlercesinin içinden de illa cıkıyor iyi birileri.
misal;

atlayıcılarıda bebekken havuza falan fırlatıyolardır hayatta kalanlar egitiliyodur :)

Mesaj tarihi:
Çin'in seneler önce başlattığı bir spor akademisi uygulaması vardı. Küçük yaştaki çocukları olimpiyat atleti olsunlar diye yetiştirecek okullar kurdu devlet.

Onun meyvelerini yiyorlar işte şu günlerde...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bir interview'da okumuştum. Çinin masatenisi olimpiyat kampında günde 14-16 saat çalışıyorlarmış.Adam evlenecek, olimpiyat bitmeden evlenemezsin, nişanlını göremezsin vs vs vs.

Başarı kolay gelmiyor arkadaşlar
Mesaj tarihi:
Fistan said:

çinde cocukları ufaklıktan cimnastik, yüzme vs sporlarda ailelerine az bi ücretle zorluyorlar.
binlercesini ama. yetenegi olsun olmasın.binlercesinin içinden de illa cıkıyor iyi birileri.
misal;

atlayıcılarıda bebekken havuza falan fırlatıyolardır hayatta kalanlar egitiliyodur :)

4 numarada potansiyel var.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Guo JingJing 'in gideri varmış yannız...

O değil dedikleri gibi, çok disiplinli ve çalışkan adamlar. Saati 2 3 dolarlık işlerde hayvan gibi efor yapıyolar. Adamların geninde savaşlardan, sanatlardan(savunma vs) kalma survivalibility var.
  • Yeni Oluştur...