Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 bu ne yaaaa noolmu lan programa? bir kadin aradi sebnem yaylaz diye adamin dedigi su ´sebnem yaylaz senin cocuklar cok haylaz´ HHAHAHAHAHAHAH seyirciler duruyo boyle kiz konusmaya basladi sebnem cocugun varmi dedi yok. kocan varmi? yok.. adam hala irdeliyo sevgilin? yok. arkadasindami yok? o var eheheheh guluyo mehmetali erbil sonra yanindaki adama diyo adi cem cem yaylaz hadi bakalim heheheh diyor gene kimse gulmuyor onun yanindakide cem yaylaz degil haylaz hahahahahha diyo gene kimse gulmuyor, mehmet ali cak cak dior adam elini kaldiriyor sag elle sag elle diyor adam sagi kaldiriyor sonra cakiyor olayi yasin kac kizm diyo? 21 diyo nerde oturuyosun ortakoy diyor. mali aa oylemi o zaman gel nargile icelim diyor. kizda ben diasri pek cikmiyorum babam kiziyor diyor, ama olmaz cikicaz uzatiyor gene kimse gulmuyor gene hahaha harf tahmin ettirecek sen izmire gittinmi iiiiizmir diyor BU ne yaaaaaaaaaa?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ee .okunu çıkarmak diye bir deyim vardır biliyon mu :-D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 5 senedir her akşam aynı şeyler yani 5 sene önce bırakmıştım izlemeyi bi deişiklik yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Size tgrt ye niye geçti?İşte bu sebeplerden dolayı,mehmet ali yaşlandı beyni sulandı artk :)[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sen bi kaç programını daha izle bence bu kadar sınırlı değil bunlar..Geneline bakarsak adam bence yaşına ve sağlık durumuna rağmen çok güzel beceriyor işini..Şunu da unutmamak lazım..O tiyatrocu..hemde .ok ii bir tiyatrocu Komedyen asla deil..Bunu para kazanmak için yapıyor..Ama bence beceriyor..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 abi memetali erbil yakına bokunu yemeye başlayacak zaten bunadı adam[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar