applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Suan pc de 2GBx3 adet olmak üzere 6GB ram takılı..BIOS'a girdiğim zaman 6GB ram görünüyor.Fakat bilgisayarımı açtığım zman 3Gb görünüyor..Vista 32bit kullanıyorum.. Sorunun nedeni ve çözümü hakkında önerisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 32 bit isletim sistemleri 3gb ustunu gormez. daha fazla ram kullanabilmek icin 64bit bir isletim sistemi kullanman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Hmm teşekkür ederim..64 bit vista mi kurdursam yoksa yeni cıkacak olan işletim sistemini mi beklesem.. ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 32 bit işletim sistemi yüzünden. yanlışım yoksa 64 bite geçmek dışında çözümü yok vista kullanmaya devam edeceksen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar