Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

JEDI+main char satilik.

satilikJEDI

Öne çıkan mesajlar

evet beyler satacagim cunku yeter daha fazla vakit ayirmak istemiyorum.hayatimi bu oyuna gore ayarlamak istemiyorum.Jedi charim 4343 dur.ayrica 15 mil para 12 adet pearl(iclerinde -9 fc veya 190 uzeri damage olanlarida var.hepsi standart ustu pearller.Ayrica bir cok attachment vs.)ve bir adet lvl 5 LS 3 pearl 1 crystal(110 damage - speed -fc crystal)ve 5-6 tane twin force crystal(bunlarda colour crystal olacak patchden sonra)mantikli bir fiyatla hepsini satmak istiyorum. ilgilenen arkadaslar yahoo messengerdan [email protected] dan ulasabilirler.Lutfen ciddi iligisi olanlar mesaj atsin tessekkurler.ayrica isteyen olursa master doc+4004cm+novice rifle olan alt charimida cok makul fiyatla yaninda verebilirim.Lutfen gereksiz mesajlar yazmayiniz.tessekurler.

server : eclipse.
aYRICA main char: master rifleman ranger tracking ve novice medic.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyatı sööle buraya[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

gelen yogun istek uzerine fiyati yaziyorum
1000 dolar.
peki bunun neresi mantikli diyeceksiniz hemen acikliyayim.
Oncelikle elimde bulunan 12 pearl tanesi 5.5 6 mil dan satilabilir ki buda 70 mil civari para eder ayrica 15 mil cash olmak uzere diger mal varliklarimda vardir cok ozel resler top quality.
clothing attachmentler satmaya usendigim icin hala duruyor food exp. weapon exp droid exp tapleri hemen satilabilir.neyse onuda bosverdim
toplam para 85-90 mil u bulur ayrica elimde 5th gen 1500 damage uzeri lightsaber 1000/1000 condition var onunda degeri 15 mil dan asagi degil.neyse onuda saymiyorum tek saydigim 15 mil para ve pearller = 85 mil.
bir sitede 1 mil. 10 dolara satiliyor bunu herkes biliyorum ige.com diye biyer sanirim 85x10=850 usd ki ben sizden 1000 dolar istiyorum ve gayet mantikli ve makul bir fiyat olarak dusunuyorum.Eger fazla buluyorsaniz caniniz sagolsun lutfen altina gerekszi mesajlar yazmiyalim.
Sosyal ağlarda paylaş

ve son olarak eklemek istedigim itemlar var inventoryde gordugum unuttum yazilmaya deger 750 damage t21 powerupla
550 damage ion rifle powerupla
741 damage t21 powerupla ayrica shield genaratorlar ahrisalar brandyler create create cok sayida mevcuttur. ayrica yaninda krayt tissue de hediye edecegim saygilarimla.(8x 67 damage veya 11x 57 damage gibi
Sosyal ağlarda paylaş

paypal olayında bir sorun var şu anda
hangi bankadan hangi karta başvurdun bilmiyorum ama daha önce defalarca kullandığım kartları denedim hiçbirini kabul etmedi, kabul ettikleri ülkeler arasında olmadığımı söyledi vs vs

o yüzden alım satım konusunda acele etme, ebaye koyarsın biri alır, paranı alma konusunda sorun yaşama yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

paypal değilde bidpay olabilir ,bidpay western union kullanıyorArkadaş bir araştırsın o zman bilgisi yoksa.

Birde o account şu anda 1999$ da açık artırmada

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=8107714310&rd=1

[Bu mesaj jagd tarafından 09 Haziran 2004 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arnaviscaa, 09 Haziran 2004 12:47 tarihinde demiş ki:
Paypal Turkiye yi tanımaz nedenini sordugunuzda ise Terorizme destek veren ülkeler ile calısmıyoruz olur. Avrupa dan sonra calıstıgı tek ulke israildir ama nedense....

artık tanıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

evet en azından listeye eklemişler diye sevindik biz de
kısa sürede o da halledilir sorunsuz bi şekilde kart eklenir umarım, sistemlerinden kaynaklanan bir sorundur diye tahmin ediyoruz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

simdi olay tek yonlu degil.

bir paypalin turkiyeyi sisteme kabul etmesi var, bir de scam list olayi var.

maalesef hala turkiye malezya, vietnam gibi ulkelerle beraber en cok scam yapilan ulkeler icerisinde yer aldigi icin bircok filtre kurumu turkiyeyi filtre listesinde tutuyor. bunlari kullanan 3. parti firmalar da haliyle turkiyeyi filtrelemis oluyor.

bu yasadiginiz sorun buyuk ihtimalle paypaldan degil, paypalin kredi karti islemlerini yapan online hizmeti veren kurulusun filtrelemis olmasindan kaynaklaniyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...