Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 koç ve sabancı dışında tüm özellerin %50 burslu bilg mühendisliklerine girebilirim.ücretleri de yaklaşık aynı 9 küsür. fikir verebilcek olan var mı ünivler hakknda.hangisi daha iyidir falan filan.kendim de araştırıyorum da insan görüşü olsun istedm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bilkent veya Bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bilgiye girmeni pek tavsiye etmem.Eğitim sistemleri çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 riglous said: Bilkent veya Bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sacma oldugu yanlari da anlatirsan sanirim daha cok yardimci olabilirsin.. Acikcasi diger universitelerden mezun olan insanlarla karsilastirinca epey bir donanimli olduklarini goruyorum ben. En azindan CV'lerini doldurabiliyorlar. Eger aksi yonde bir bilgin varsa lutfen paylas, bundan sonra oyle degerlendirelim..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ankara'da yasayabilirim diyorsan Bilkent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bilkent %50 yüksek, o tutuyorsa sabancı da tutuyor olmalı imho. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Arada baya bir ücret farkı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bilkent falan istemiyorm tutmuyodur zaten. evet niye bilgi ve niye değil? senenin başından beri bilgi istiyodm ben de ama kötülüyolar paso anlamadım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 prestijli bir okula gidemiyorsan, diğerleri arasında çok kafanı yorma nasıl olsa etiket kazandıramayacaklar sana. senin yaptıkların iş sağlayacak işte sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bilgi sanat, gorsel zart zurt, reklamcilik falan okulu cunku. Bu konularda cok basarili ama diger dallarda ismi pek duyulmamis bir okul. Bence kotu kisim su, muhendislik fakultesi yok. Daha dogrusu duydugum kadariyla yeni kuruluyor. CS'i baska muhendislik dersleriyle desteklemek guzel birsey bence. ORnegin bir ornek olarakdogal dil isleme yapiyorsan, elektronikten signal processing dersini alman cok iyi olur senin icin. Ama sen grafik istiyordun zaten galiba o yuzden Bilgi guzel bir tercih olabilir. Tabi bir de her okul sabanci gibi baska bolumlerden derse izin veriyor mu onu bilmiyorum. Sonuc olarak kotu diyecek bilgim yok da iyi diyecek birseyini de duymadim yani oyle diyeyim. Ha Bilkent istemiyorsan, geriye CS okunacak okul kalmiyor zaten Bilgi'den baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ozyegin'de varsa CS onu da dusun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Ozyegin diye uni mi acildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Eger bozmazlarsa bi 5 seneye kadar Sabanci'yla ayni kivama gelirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 riglous said: Eger bozmazlarsa bi 5 seneye kadar Sabanci'yla ayni kivama gelirler. Cem Uzan mı açmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Cem Uzan acsa, Uzan koyardi adini; Ozyegin koymazdi en azindan. Dalga gecmeden once bi tartin ben neyim, ne biliyorum diye. Ya da bi google'da arayin hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 CS yok Ozyegin'de, baktim simdi. Isletme okulu gibi duruyor daha cok acikcasi, direk bir konuya yogunlasmis sekilde acilmalari garip geldi. Ve 2. senesinde, adam gibi binasi falan yokken 25 bin TL istemesi de baya garip geldi. Burs imkanlarinin coklugu belirler geleceginin olup olmadigini, vardir umarim. Sabanci'yi cok kisa surede bu konumuna getiren ogrencilerinin yarisinin burslu olmasi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 ya bildiğim kadarıyla mühendislikte cs'nin dersleri de okutuluyor.e %50'ye aynı parayı vercem bari mühendis desinler? bu arada grafik değil yazlm istiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 bilkente gideceksen zaten sıfatın mühendis oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 ışığın kampüsü falan güzelmiş ya %75 ile de girebilirim.eğitim hakknda bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Abilerde etli pilav varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Isık genel olarak kötü ve kampüsü cok berbat bir yerde. İyi hocalarda pek gitmek istemiyor oraya cok uzak kampüs'ü. (Koç,sabancı gibi değil sonuçta) Nerden biliyorum bizim şirkete bir doc. geliyordu ısıkta ve ist. üniversitesinde işletme hocasıydı. Yeni kampüsüne gittikten sonra kendi'de dahil bir ton hoca bıraktı dedi üniversite'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Penthesilea said: Abilerde etli pilav varmis. of sdf sırf ilke bunu dedi diye ağladı adamlar böyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 aquila said: Ozyegin diye uni mi acildi?açıldı evet, fen bilimleri dersanesinden biraz büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Bu Özyeğinler Türkiye'nin en zengini değil mi? Oku sonra öde gibi bir olayları vardı sanırım ama daha 2. seneleri dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar