Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

%50 bilg mühendislikleri

Killer

Öne çıkan mesajlar

Sacma oldugu yanlari da anlatirsan sanirim daha cok yardimci olabilirsin..
Acikcasi diger universitelerden mezun olan insanlarla karsilastirinca epey bir donanimli olduklarini goruyorum ben. En azindan CV'lerini doldurabiliyorlar. Eger aksi yonde bir bilgin varsa lutfen paylas, bundan sonra oyle degerlendirelim..?
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi sanat, gorsel zart zurt, reklamcilik falan okulu cunku. Bu konularda cok basarili ama diger dallarda ismi pek duyulmamis bir okul.
Bence kotu kisim su, muhendislik fakultesi yok. Daha dogrusu duydugum kadariyla yeni kuruluyor.
CS'i baska muhendislik dersleriyle desteklemek guzel birsey bence. ORnegin bir ornek olarakdogal dil isleme yapiyorsan, elektronikten signal processing dersini alman cok iyi olur senin icin. Ama sen grafik istiyordun zaten galiba o yuzden Bilgi guzel bir tercih olabilir.
Tabi bir de her okul sabanci gibi baska bolumlerden derse izin veriyor mu onu bilmiyorum.

Sonuc olarak kotu diyecek bilgim yok da iyi diyecek birseyini de duymadim yani oyle diyeyim.
Ha Bilkent istemiyorsan, geriye CS okunacak okul kalmiyor zaten Bilgi'den baska.
Sosyal ağlarda paylaş

CS yok Ozyegin'de, baktim simdi.
Isletme okulu gibi duruyor daha cok acikcasi, direk bir konuya yogunlasmis sekilde acilmalari garip geldi.
Ve 2. senesinde, adam gibi binasi falan yokken 25 bin TL istemesi de baya garip geldi.
Burs imkanlarinin coklugu belirler geleceginin olup olmadigini, vardir umarim. Sabanci'yi cok kisa surede bu konumuna getiren ogrencilerinin yarisinin burslu olmasi direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Isık genel olarak kötü ve kampüsü cok berbat bir yerde. İyi hocalarda pek gitmek istemiyor oraya cok uzak kampüs'ü. (Koç,sabancı gibi değil sonuçta) Nerden biliyorum bizim şirkete bir doc. geliyordu ısıkta ve ist. üniversitesinde işletme hocasıydı. Yeni kampüsüne gittikten sonra kendi'de dahil bir ton hoca bıraktı dedi üniversite'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...