Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya nihayet okulun bu dönemi bitti.. Bu gün son finalle birlikte özürglüğün hafifliğini hissettim 9 aydan beri ilk defa.. Sanırım aynısı bide öss den sonna hissetmiştim ama o tarifsizdi tabi.. okulu bu aralar biten varmı? (öss ciler topa tutarmış beni:> ) edit: bu arada dikkat ettim de, başlığa allaha şükür yazınca kökten dinci göbi gözükmüşüm hih.. [signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz [Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 valla arkamda abim çalışmaktan boku çıkmış durumda çalışmaya devam ediyo... 4 dakikada bir "ulan 7 güne 6 final mi konur ben sizin mnıza koyyim" diyip duruyo... ben de "sakin ol" diyorum bana patlıyo falan... bi dersi de bb gelicek galiba ehhehe nasıl dalga geçiyorum... Lise güzel şey canım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dragonmax, 08 Haziran 2004 22:03 tarihinde demiş ki: okulu bu aralar biten varmı? çoooooooook.[signature][hline] The Truth is out There
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet :) adamın ilk bb si :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 1,5 aylık özgürlüğüm 1 hafta erken başladı. tabi bütünlemelere kalmadıysam:P sonra bide öss var tabi:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dragonmax, 08 Haziran 2004 22:03 tarihinde demiş ki: (öss ciler topa tutarmış beni:> ) *! minigun'ını yavaşça çıkarır =P *[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 12 gün..
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 benim de ilk bb'mde sinirlerim oynamıştı ama sonra cb'yi görünce alıştımdı. ptesi finallerim bitio sonra ver elini deniz sahil bikini güneş[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 5 dersin 4ünde dc nin üzerinde bisey gelmicek sanırım dieri de aa lol
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Dragonmax, 08 Haziran 2004 22:03 tarihinde demiş ki: edit: bu arada dikkat ettim de, başlığa allaha şükür yazınca kökten dinci göbi gözükmüşüm hih.. Bende mesaj atmaya hazırlanıyordum, "Ampul lazım mıydı?" diye.[signature][hline]VII.
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 şimdiden herkese sölüom para için falan böl,m seçmeyin . hele mühendisliği sevmiosanız hiç seçmeyin . Bilg . Müh . olam mutlu olam dedim ölüom :) 1 aydır her hafta 2 şer tane sınav oluoz . bittim bea uykuma sınavlar girmeye başladı . neyseki cuma sonmuncusnu oluoz ve sora tatil başlıo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . [Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Peradur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 har har har harrr... 23 haziranda, öff be, tam 2 hafta sonra final var bizim. oyle boyle de degil yani kocaamaaan bir yılın -evet evet butun yılın- butun derslerinden sorumluyuz. tıbbi biyoloji,biyokimya,mikrobiyoloji,felsefe,uygarlık tarihi,psikoloji,genel kimya,organik kimya,histoloji,fizyoloji,deontoloji ... bu ne ya bu neeee. 2 hafta boyunca of ulan simdi tatilde olmak vardı diye ic geciricem sanırım. har har ahrarrr [Bu mesaj Peradur tarafından 09 Haziran 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Cthulhu_, 28 Mayıs 2004 18:41 tarihinde demiş ki: holeeeeeee!!! zbeleciiiiiiii!!!! gosanadstiiiiiii!!!!!! şbölnesmiiiii!!!!!!!! VADAaa!! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Tuor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 10 gün, 12 saat, 10 dakika, 38 saniye....[signature][hline]Tuor Delarren
corso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 okulun bu dönemi bitti şu sıralar. hatta üniversite bitti. mezun oldum[signature][hline]
Mortishia7 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Ya okul bitmedi de bit bitti sayiyoruz kendi çapımızda. . .neden mi?O da ne biçim soru. . .Derslerde voleybol oynamak çok daha mantıklı. . .Tabii ki bu hafta okula gitmiyorum eh bi karne almaya gitcez(eyvah yandık internete yasak geliyo hakkınızı helal ediiiiiin) 10.sınıfa giriş yaparken şimdiden saygıdeğer öss'ye kasanara hürmetlerimi,saygılarımı ve kucak dolusu sevgilerimi iletmenizi reeeca edeciiiim.Az kaldı arkadaşlar dayanın kurtulacaksınız :)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Tarihten kaldım bütünlemeye s.ki kavradım yani..[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 benim de bitti de keşke bitmeseydi... işsiz kaldım yahu :P[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Öne çıkan mesajlar