Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okulun bu dönemi bitti/Allaha Şükür

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nihayet okulun bu dönemi bitti.. Bu gün son finalle birlikte özürglüğün hafifliğini hissettim 9 aydan beri ilk defa.. Sanırım aynısı bide öss den sonna hissetmiştim ama o tarifsizdi tabi.. okulu bu aralar biten varmı? (öss ciler topa tutarmış beni:> )
edit: bu arada dikkat ettim de, başlığa allaha şükür yazınca kökten dinci göbi gözükmüşüm hih..
[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 08 Haziran 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
valla arkamda abim çalışmaktan boku çıkmış durumda çalışmaya devam ediyo... 4 dakikada bir "ulan 7 güne 6 final mi konur ben sizin mnıza koyyim" diyip duruyo... ben de "sakin ol" diyorum bana patlıyo falan... bi dersi de bb gelicek galiba ehhehe nasıl dalga geçiyorum... Lise güzel şey canım :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
benim de ilk bb'mde sinirlerim oynamıştı ama sonra cb'yi görünce alıştımdı. ptesi finallerim bitio sonra ver elini deniz sahil bikini güneş[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Mesaj tarihi:
said:
Dragonmax, 08 Haziran 2004 22:03 tarihinde demiş ki:

edit: bu arada dikkat ettim de, başlığa allaha şükür yazınca kökten dinci göbi gözükmüşüm hih..

Bende mesaj atmaya hazırlanıyordum, "Ampul lazım mıydı?" diye.[signature][hline]VII.
Mesaj tarihi:
şimdiden herkese sölüom para için falan böl,m seçmeyin . hele mühendisliği sevmiosanız hiç seçmeyin . Bilg . Müh . olam mutlu olam dedim ölüom :) 1 aydır her hafta 2 şer tane sınav oluoz . bittim bea uykuma sınavlar girmeye başladı . neyseki cuma sonmuncusnu oluoz ve sora tatil başlıo :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
[Bu imza zgrw tarafından 02 June 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
har har har harrr...

23 haziranda, öff be, tam 2 hafta sonra final var bizim. oyle boyle de degil yani kocaamaaan bir yılın -evet evet butun yılın- butun derslerinden sorumluyuz. tıbbi biyoloji,biyokimya,mikrobiyoloji,felsefe,uygarlık tarihi,psikoloji,genel kimya,organik kimya,histoloji,fizyoloji,deontoloji ... bu ne ya bu neeee.

2 hafta boyunca of ulan simdi tatilde olmak vardı diye ic geciricem sanırım. har har ahrarrr

[Bu mesaj Peradur tarafından 09 Haziran 2004 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 28 Mayıs 2004 18:41 tarihinde demiş ki:
holeeeeeee!!!
zbeleciiiiiiii!!!!
gosanadstiiiiiii!!!!!!
şbölnesmiiiii!!!!!!!!
VADAaa!!

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 28 Mayıs 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Mesaj tarihi:
Ya okul bitmedi de bit bitti sayiyoruz kendi çapımızda. . .neden mi?O da ne biçim soru. . .Derslerde voleybol oynamak çok daha mantıklı. . .Tabii ki bu hafta okula gitmiyorum eh bi karne almaya gitcez(eyvah yandık internete yasak geliyo hakkınızı helal ediiiiiin) 10.sınıfa giriş yaparken şimdiden saygıdeğer öss'ye kasanara hürmetlerimi,saygılarımı ve kucak dolusu sevgilerimi iletmenizi reeeca edeciiiim.Az kaldı arkadaşlar dayanın kurtulacaksınız :)[signature][hline]Mess with the best,Die like the rest.
  • Yeni Oluştur...