nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Selam, Sevgilimden ayrıldım. Baya mutsuz hissediyorum. Böyle tavuk suyuna çorba hesabı yürek ısıtan film lazım. İzlemeyenler için bu tarzda "Martian Child" filmini öneririm. Süper bir film. Sizden de tavsiye bekliyorum, ihtiyacım var. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 American Pie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ehehe mehhehe hehe komik. Ciddi tavsiye lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 garden state. izlemişsindir ama izlemediysen şiddetle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 felsefe oku abi neden yürek ıstıan film istiorsun? schopenhauer oku ilaç gibi gelir. şaka bir yana dediğin filmi izlemedim, nasıl bir film izlemek istediğini de anlayamadım tam olarak açıkcası. ama anladığım kadarıyla, bucket list'i izleyebilirsin, aradığın türde olmasa bile pişman olmazsın zaten. ha bir de black var hint yapımı, kör bir kızı anlatan film. o da unutturur sana dertlerini muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Abi aşk filmi olmasın ya, kaldıramam şu anda :D MArtian Child şey ya, böyle bilimkurgu yazarı dul bi adam 6 yaşında Mars'lı olduğunu düşünen bi çocuğu evlat ediniyo. Böyle aile filmi, duygusal, dostlu kkardeşlik falan olsun. Aşk olmasın mümkünse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 tamam bucket list ve black'i izleyebilirsin. hatta bucket list hakkaten süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 o zaman forest gump izle abi tekrar. şimdi olsa şimdi izlerim valla sıkılmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Tamam onu çekiim. Başka? Başka? :D DC++ var siz söyleyin ben hemen alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Blood Diamondu izle, adam oğluna sarılırken ağlayacaktım lan, hem aksiyon da bol, jennifer connelly de var.. ooo lan aslında bugün bir işim de yok dur açıyım da ben de bir daha izleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Gump ve Blood Diamond izlendi. Onlar yaramaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 american history x ve pursuit of happyness, izlemediysen bunları da izle madem aile falan diosun (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 green street holligans birebirdir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yalnız ben böle yürek ısıtan filmlerin bi tanesinde bile ağladamadan duramadım ya. bir sahne bile hüngür hüngür ağlatıyor beni. emomuyum neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Green Street Hooligans 2 indiriyorum zaten. Ve evet ilki yüreğimi ısıtmıştı. Sağlam dostluk var aslında orda, boş bi şiddet filmi değil. American History X ağır kaçar diye düşünüyorum. Pursuit of Happiness da izlendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GSH 2yi sakın izleme abi boşuna hayal kırıklığı yaşarsın..=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Ya öyle demeyin ama :( Daha izlemeden önyargılı yaklaşmak istemiyorum filme. İzleyen bir arkadaş çok beğendi. Hatta West Ham forması ısmarladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 street fighter var :D o da yürek ısıtır çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 2.si çok kötü izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 big fish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Salò o le 120 giornate di Sodoma (Salò or the 120 Days of Sodom) cidden bi saheser yurek isitici ic parcaliyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 the pursuit of happiness diyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 İzledim onu.. Abi Salo indirdim şimdi de yani işkence üzerine bi film sanırım, nasıl yürek ısıtıcı oluyor? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ic parcalayci abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Neredeyse izlemeye başlıyodum X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar