Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yürek ısıtan film tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Sevgilimden ayrıldım. Baya mutsuz hissediyorum. Böyle tavuk suyuna çorba hesabı yürek ısıtan film lazım.

İzlemeyenler için bu tarzda "Martian Child" filmini öneririm. Süper bir film.

Sizden de tavsiye bekliyorum, ihtiyacım var.

Teşekkürler
Mesaj tarihi:
felsefe oku abi neden yürek ıstıan film istiorsun? schopenhauer oku ilaç gibi gelir.

şaka bir yana dediğin filmi izlemedim, nasıl bir film izlemek istediğini de anlayamadım tam olarak açıkcası. ama anladığım kadarıyla, bucket list'i izleyebilirsin, aradığın türde olmasa bile pişman olmazsın zaten.

ha bir de black var hint yapımı, kör bir kızı anlatan film. o da unutturur sana dertlerini muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Abi aşk filmi olmasın ya, kaldıramam şu anda :D

MArtian Child şey ya, böyle bilimkurgu yazarı dul bi adam 6 yaşında Mars'lı olduğunu düşünen bi çocuğu evlat ediniyo.

Böyle aile filmi, duygusal, dostlu kkardeşlik falan olsun. Aşk olmasın mümkünse :/
Mesaj tarihi:
Blood Diamondu izle, adam oğluna sarılırken ağlayacaktım lan, hem aksiyon da bol, jennifer connelly de var.. ooo lan aslında bugün bir işim de yok dur açıyım da ben de bir daha izleyim :D
Mesaj tarihi:
yalnız ben böle yürek ısıtan filmlerin bi tanesinde bile ağladamadan duramadım ya. bir sahne bile hüngür hüngür ağlatıyor beni. emomuyum neyim
Mesaj tarihi:
Green Street Hooligans 2 indiriyorum zaten. Ve evet ilki yüreğimi ısıtmıştı. Sağlam dostluk var aslında orda, boş bi şiddet filmi değil.

American History X ağır kaçar diye düşünüyorum. Pursuit of Happiness da izlendi :)
  • Yeni Oluştur...