Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sicak kasa!

DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Subattan beri kasam acaip isinmaya basladi ztn aham saham birsey degil ondan kaynaklanir biliyorum fakat 2 ay fln daha idare etmesini istiyorum sonra maasla alirim 300-400m ye kadar bir kasa ve icindeki fanlari vs. Ancak suan 2 ay daha idare ettirebilcek bir cozum ariyorum sizce ne yapabilirim disarda satilan fanlar butun kasalara uyum sagliyormu? Birde yalitim icin herkes kasanin on kisminada iceri hava ufleyen fan yerlestir demis ancak benim kasada orada delikler mevcutta vidalayabilcegim bir yek yok sanirim. Kasa suna benziyor ama yan kapakta fan takmak icin yer yok.

Sosyal ağlarda paylaş

aynı kasadan bende de mevcut

ön tarafa içeri üfleyen fan takarsan , kapak açma çok farkettirmiyor , daha doğrusu öndeki fanın işini yapmasına engel oluyor.

eskiye göre çok ısınması da normal temmuz sıcağında. yerde duruyorsa kasan , daha yükseğe , pencerelerle aynı seviyeye çıkarmaya çalış , gariban hava akımından faydalansın.
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim kasa bu senin gönderdiğin resmidekinin aynısı , yandaki delikler olmadığına göre sende belki bi sonraki model falandır.

ön panelini biraz sağlam çektiğinde çıkıyor , orada gözüküyor vidalama yerleri. kasanın bu haliyle vidalayamazsın. hard disk kısmının önüne geliyor fan , o şekilde düşün.

hatta yukardaki resme bakarsan , petekli kısmın arkasında ayrı bir metal kısım var delikli , "ulaşman" gereken yer orası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki o zaman on tarafa 14 cm lik bir fan alayim bakalim ne olcak umarim ise yarar cunku ciddi bir isinma sorunum oluyor oyunlarda ekran kartina yuklenince kart 90 larda duruyor ancak kasa icindeki hava sogumayinca belli bir sure sonra kasa ici 70-80 arasi oluyor ve ekran kartida 98 lere dayaniyor haliyle kart goruntu vermeyi kesiyor sogutamayinca. Tesekkurler herkese.
Sosyal ağlarda paylaş

nedir bu turk insanının tüm parayı donanıma harcayıp en dandik kasayı ve supply ı seçme alışkanlığı anlamış değilim.

15 yıldır donanımla iç içeyim. Şu gelenek hala değişmedi.

boyle orta kalite donanıma ucu ucuna yeter para, ama bi bakarsın kasayı ve kdv yi fiyata dahil etmeyi unutmuşsun. ne kalpler kırıldı, ne hayaller suya düştü bunlar yüzünden..

hoş çözüme odaklanalım. zaten kasayı değiştireceksen 1-2 aya, kasma, al bi altus vantilator 15 liraya, aç kapağı daya içine.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...