Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 mesela payronun tum mesajlari goster dedim, adamin yarin atacagi mesajlari falan goruyorum lan :S:S:S:S:SS:S http://cs.brown.edu/~ilke/medyum.jpg
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pyro'nun tüm mesajlarını neden görmek istediğin daha önemli bir konu bence.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ilginc seyler banada olmaya basladi...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Lütfü o son kısmı kesseydin bir zahmet bari? Ayrıca neden ben?
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi ben onu farketmemisim ya tatsiz olmus cidden ama simdi fotoyu degistirsem bile thumbnail guncellenmicek falan yapicak bisi yok artik sdfs (ya bu olaya bi cozum getirsene nedanko :) ) neden sen, valla sorunu farkettim bi herif fake mi degil mi diye mesajlarina bakarken, sonra guncel mesajlara baktim en tepde sen vardin seninkine baktim iste
Öne çıkan mesajlar