Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 mesela payronun tum mesajlari goster dedim, adamin yarin atacagi mesajlari falan goruyorum lan :S:S:S:S:SS:S http://cs.brown.edu/~ilke/medyum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Pyro'nun tüm mesajlarını neden görmek istediğin daha önemli bir konu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hahahsdfa yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Tavuğa da yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ilginc seyler banada olmaya basladi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Lütfü o son kısmı kesseydin bir zahmet bari? Ayrıca neden ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi ben onu farketmemisim ya tatsiz olmus cidden ama simdi fotoyu degistirsem bile thumbnail guncellenmicek falan yapicak bisi yok artik sdfs (ya bu olaya bi cozum getirsene nedanko :) ) neden sen, valla sorunu farkettim bi herif fake mi degil mi diye mesajlarina bakarken, sonra guncel mesajlara baktim en tepde sen vardin seninkine baktim iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar