St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Arkadaşlar benim datron dc 2000 makinem var bunu aldım,fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ama kendimi çok boşlukta hissediyorum buna şöle azcık profesyonel bişiler ne bilem bi zoom için mercek filtre gibin bişi almam mümkünmü.Birde öyle şeyleri yapabileceğim dijital makine varsa ve linkleriv lütfen ben aradım bulamadım[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Elindeki makina ile bunları yapamazsın. Birkaç kat daha fazla para ayırıp daha profesyonel olabilen bir makina almalısın.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ortalama ne akdar tutar birde model önerebilirmisin ama dijital olcak karanlık odaya ayırabilcek masrafım yok[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 elindekiyle yapilmaz cok da prof sart degil ya, yani illa slr sart degil ama olsa iyi olur yani polarize filtre felan demek istiyorsun degilmi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Maalesef SLR almak zorundasın. Tabii alternatif olarak yarı SLR makinalar da var bu aralar ama yine de SLR alman seni rahat ettirecektir. 3 ile 6,5 mpixel arası digital SLR bir makina alabilirsin. Aslında çok öenmli değil megapixel ama bir süre sonra "ben bu resmi büyütüp asmak istiyorum" dersin diye önceden hazırlıklı olmanda fayda görüyorum. Özelliklerde çok fazla uçuğa kaçmana gerek yok. Ama yine de 1000 doları gözden çıkarman gerekiyor. Eğer amerikadan felan getirtebileceksen (gelecek birileri varsa) oradan çok ucuza gövde alma şansın var. Hele Dubai, malezya singapur taraflarına giden biri varsa ordan sudan ucuza gelebilir digital makina. Ya da büyük fotogram makinası satıcılarından ikinci el bir şeyler bakabilirsin. Önce gövdeyi aldıktan sonra sonradan kendine çeşitli objektifler ve filtreler alırsın. Başta filtre işlemini bilgisayarında digital olarak yaparsın daha sonra filre alırsın paran oldukça. Kesinlikle ve kesinlikle Canon ve Nikon markalarından birini secmeni tavsiye edirim. Belki bir de buna minolta ekleyebilirsin ama ilk saydıgım 2 marka siddetle tavsiye edilir. Bu makinalrı sadece kalitelerinden dolayı değil aynı zamanda uygun filtre ve objektif başta olmak üzere tüm yardımcı malzeme ve yedek parcalarını çok rahat bulabileceğin için de tavsiye ediyorum. Yoksa gayet iyi başka markalar da var ama türkiyedeki en yaygın makina Canon sonra Nikon' dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ghaldzar fiyatı gördüm kalanı pek okumadım açıkçası:( saolun gende gelcek yaz artık bu yaz para lazım[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar