Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kafayı yemek üzereyim önce internet bağlantım ölümüne yavaşladı, aradım ttneti sorunun bende olduğunu öğrendim. ok dedim kablolar değiştirdim falan ı ıh, çalışmıyor. evdeki laptopun wireless ı canavar gibi bağlantı yakalıyor. demekki sorun modemde değil dedim. gittim ethernet kartı aldım bi tane taktım. oh sorunsuz çalışıyor. tatile gittim 4 gün geldim, hay allahım bu sefer net yok. laptopu kontrol ettim wireless bağlantısında sorun yok. yav dedim, aldım ethernet kablolarını laptopa bağladım, wirelessi iptal ettim, bağlantı var ama ölümüne yavaş. masa üstü pc mi bağlayınca ethernetten nete, ip bile alamıyor. cidden kafayı yemek üzereyim, sizce sorun nerde? edit: link/act random bi şekilde yanıp sönüyor edit2: pc den modemin ipsini yazıp modeme ayarlarına giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 modem degistir niye kasıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yazılımsal pc de bir sorun var mı ,hani virüstür ,driverdır vs.? Bi ihtimal de acaba ethernet kablosunda fln mı bi bozukluk yada temassızlık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abi nerden bulayım modemi :D deneyebileceğim ekstradan bi tane yok, hem modem fiyatlarına baktım, wirelesslılar biraz pahallı hah bu arada azmettim, masaüstü xp mi, vista laptop üzerinden nete bağladım. speed test yaptım sonra hız 107 değil de 88 çıktı masa üstü pc de. normal gibi sanırım bu da modemi sorunlu çıkartıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Firmware update et. Belki çözüm olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 format :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hangi ildesin? çanakkalede aynısının aynısı problem vardı.. kaynımda da var http://www.youtube.com/watch?v=ERtH3EQzpRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ShadowFax said: Firmware update et. Belki çözüm olur. yaptım sonra reset attım modeme, sonra wireless dan tekrar giremedim modeme, oh mis kaldım öyle, ondan konuya bişi yazamadım :D allahtan arkadaş modem getirdi denedik, sorun modemmiş. aldım bu gün nihayet, hepinize çok teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar