Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 HEPIMIZ BANLANDIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Lancelion said: HEPIMIZ BANLANDIK. ben değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 SeaGle said: Bodrack said: SeaGle said: dalgıç olalım bırakın ban işlerini ya Ben varım aga dur ben mezun olayım üniden, daha yeni başlıcam çünkü, para kazanıp hemen dalgıç seti alıcam, abicim tarifi yok o zevkin, priceless Bizim okulda su altı toplulugu vardı Katılak ona . Ucuza daldırıyorlarmış diye duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bodrack said: CusTodeM said: Dynun said: http://www.wowgold-blog.de/wp-content/uploads/2008/09/banhammerx.jpg edit: yanlış link sdfs HAHAHAHA Yalnız aşırı dandik kart Nasıl toplican o kadar manayı ba toplarsın abi ne var:P 6 mana gelir yani nolecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ben suan yeni gelenlerden banliyim mayhem bu sana yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://www.bildirgec.org/imaj/lazaronnie/ogrenciwj9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Riverwind said: f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 durma hadi bas bass bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 dory ben ban derdin de değilimki :S dediğim gibi alıntıladım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Bodrack said: CusTodeM said: Dynun said: http://www.wowgold-blog.de/wp-content/uploads/2008/09/banhammerx.jpg edit: yanlış link sdfs HAHAHAHA Yalnız aşırı dandik kart Nasıl toplican o kadar manayı ba toplarsın abi ne var:P 6 mana gelir yani nolecek 4. turnde oyuna sokup 5. turnde 1 yaratık üzerinde kullandığını varsay Birde karşında elflerin olduğunu varsay yada kithkinlerin Bence yaramaz bu kart :D Dayanamazsın ki o turne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bi iş yapıyosan adam ol arkasında dur bare. Açıyosun sonra ben bişey demedim kieaa. Ne diye açtın topiği o zaman kumpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 pramitten alayınız gidicek yine haa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu kadar ciddiye almayın abicim. forum işte nolcak yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gerçi o da var mavide böyle kart var mesela çok rare de olsa ama blackte çat diye çıkarıyor böyle bir kart 2-3 manaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hadi piramitten banlanın bir de göreyim sizi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eight Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Gidin siz de başka topicde oynayın pokemon kartlarınızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 forgiver said: forumdan kız banlatmaya çalışıyorlar, akıl fikir ya ahah çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Banlamayın pls Elit deilim ama her işi yaparım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Fake çok sert çıktı, keşke gerçek nickiyle konuşabilse :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mayhem said: dory ben ban derdin de değilimki :S dediğim gibi alıntıladım sadece var bi derdinki böyle topic açıyon dansözlüğe gerek yok AYRICA eight said: Bi iş yapıyosan adam ol arkasında dur bare. Açıyosun sonra ben bişey demedim kieaa. Ne diye açtın topiği o zaman kumpir HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 eight said: Bi iş yapıyosan adam ol arkasında dur bare. Açıyosun sonra ben bişey demedim kieaa. Ne diye açtın topiği o zaman kumpir YES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ahahahah oof kumpir sey var bi de armud orcuna diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 öeh yuh sakin relax pls bab :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kumpir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Gerçi o da var mavide böyle kart var mesela çok rare de olsa ama blackte çat diye çıkarıyor böyle bir kart 2-3 manaya Yeni çıkan kartlardan biri bunu yapıyordu 2 farklı manaya Destroy target creature Güçlü:/ Terroru özleyeceğiz Ayrıca: POKEMON DEĞİL LA BU MAGIC UTANMAZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar