Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Lopeth said: secret of monkey island!! eski grafiklerin üstünede seslendirme koysalarmış daha über olurmuş yahu Oce4n said: Birde bilmiyorum farkedenleriniz varmı, MI special editionda f10 mu f11 mi ne bi tuşa basarak orjinal versiyon (dos ortamına) ve 3d arasında geçiş yapabilmek flm mümkün... Fantezik bi olay olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Eski grafiklere geçince ses gidiyor onu demek istemiş sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi 40 milyona ekran kartları var günümüzdeki oyunları oynatabilecek git al bi tane, yazılan yorumları gördükçe ben acı çekiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mirage said: Lopeth said: secret of monkey island!! eski grafiklerin üstünede seslendirme koysalarmış daha über olurmuş yahu Oce4n said: Birde bilmiyorum farkedenleriniz varmı, MI special editionda f10 mu f11 mi ne bi tuşa basarak orjinal versiyon (dos ortamına) ve 3d arasında geçiş yapabilmek flm mümkün... Fantezik bi olay olmuş :) Biliyorum onu =) benim derdim eski grafiklerin üstüne dub olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar