Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Lopeth said: secret of monkey island!! eski grafiklerin üstünede seslendirme koysalarmış daha über olurmuş yahu Oce4n said: Birde bilmiyorum farkedenleriniz varmı, MI special editionda f10 mu f11 mi ne bi tuşa basarak orjinal versiyon (dos ortamına) ve 3d arasında geçiş yapabilmek flm mümkün... Fantezik bi olay olmuş :)
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Eski grafiklere geçince ses gidiyor onu demek istemiş sanırım =)
deja cyrano Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 abi 40 milyona ekran kartları var günümüzdeki oyunları oynatabilecek git al bi tane, yazılan yorumları gördükçe ben acı çekiyorum resmen.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Mirage said: Lopeth said: secret of monkey island!! eski grafiklerin üstünede seslendirme koysalarmış daha über olurmuş yahu Oce4n said: Birde bilmiyorum farkedenleriniz varmı, MI special editionda f10 mu f11 mi ne bi tuşa basarak orjinal versiyon (dos ortamına) ve 3d arasında geçiş yapabilmek flm mümkün... Fantezik bi olay olmuş :) Biliyorum onu =) benim derdim eski grafiklerin üstüne dub olmaması
Öne çıkan mesajlar