Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BASTIM SIKAYETI, HAYATIM BOYUNCA HIC BU KADAR AGIR HAKARETE UGRAMAMISTIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bak kardeşim. Şimdi ben burada ipod yurtdışına göre 500 lira pahalı olduğundan ipod alamıyorum, kızlara havamı atamıyorum. Bir çok arkadaşım da aynı durumda. Sen yurtdışından ucuza ipod kapatıp getirip havanı atarsan, burada bir fırsat eşitsizliği var. Olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ISTE BAK, ROKETADAMIN BILE HAKKI YENIYOR. HERIF ROKET AMA HAKKI YENMIS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GUMRUK NAMUSTUR GUMRUKTEN HILE HURDAYLA SOKULAN HERSEY ULKEYE TECAVUZDUR YAPMAYIN ETMEYIN SEHITLERIN KANINI YERDE BIRAKMAYIN NE MUTLU TURKUM DIYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahaha. tamam lan yeter, sictin konunun icine. cesur ve cahil arkadasim, sen de mesajini almissin, artik gidebiliriz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 post kasiyonuz dicem daha ne kadar buyucek epenisiniz merak edttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GUMRUK NAMUSTUR EVET tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: ahahaha. tamam lan yeter, sictin konunun icine. cesur ve cahil arkadasim, sen de mesajini almissin, artik gidebiliriz sdfg. tesekkur ederim salak ve gerzek arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: post kasiyonuz dicem daha ne kadar buyucek epenisiniz merak edttim benimkisi zaten hayvan gibi, eklentiye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ooo salak ve gerzek. sanirim rencide oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ah pardon ya azmo sana cevap verdim pardon kaale alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: ooo salak ve gerzek. sanirim rencide oldum. rencide olcak kisilik varmi ki sende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 20k MADALYASINA KASIYORUM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: Azmodai said: ooo salak ve gerzek. sanirim rencide oldum. rencide olcak kisilik varmi ki sende :D ya tekrar cvevap verdim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 neyse penis yazmayayim acik yere, ozel mesajdan sikayet geliyor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 cons olaydı da cevabı vereydi hemen http://forum.paticik.com/read.php?25,3975743,page=5#msg-3975918 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: nakerebanarimasen said: Azmodai said: ooo salak ve gerzek. sanirim rencide oldum. rencide olcak kisilik varmi ki sende :D bende penis var penis. aslinda penisten ibaretsin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 TOPLAYIN BUNLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 genis bir insansan bence 20 taneyi gecirirsin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 arkadaki elemanin esasli durusu beni yikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 popeyein koydugu resimdeki elemanin da genis basenleri. sadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Popeye said: genis bir insansan bence 20 taneyi gecirirsin sen popeye ipodunu gotune sokarim senin pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ne bicim insanlarsiniz lan siz harbiden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 topic amacına ulaştı. artık rahatça hammer time. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 hem cahil hem terbiyesiz ayrica ipod kullanmiyorum ben chargeli pili olan mp3 calarim var minicik cok rahat o ruj buyuklugunde falan istedigim ulkeye sokabilirim istedigim zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar