nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: sonucta BIZ MI KAZANDIK? sen kimsin ya ucuncu sahis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: sonucta BIZ MI KAZANDIK? Siz kazandınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: GIRMIYICEK O I-PODLAR BU ULKEYE YETIMIN KILSIZ SUT GIBI OKSUZUN HAKKINI YEDIRMEYIZ SANA tamam abi anladim ben anlaman yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kazanmam normal, cunku basari benim gobek adim. Arkadas ta sen kimsin demis, anlamamis tekrar ediyorum... SENI 2500$ GUMRUK VERGISINDEN KURTARACAK OLAN YUCE SAHISIM BEN. hala anlamiyorsun. ne kit adamissin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: GIRMIYICEK O I-PODLAR BU ULKEYE YETIMIN KILSIZ SUT GIBI OKSUZUN HAKKINI YEDIRMEYIZ SANA ahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: kazanmam normal, cunku basari benim gobek adim. Arkadas ta sen kimsin demis, anlamamis tekrar ediyorum... SENI 2500$ GUMRUK VERGISINDEN KURTARACAK OLAN YUCE SAHISIM BEN. hala anlamiyorsun. ne kit adamissin be. ya komik insan:D git konuyu anlada gel kit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 azmodai da fedai bonepartin ya da ayakcisi cagirinca geliyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BEN KI 35 SENELIK GUMRUK MEMURU VASFI CAMBUDAKSAM BEN KI 35 SENEDIR NE KENDI GIRTLAGIMDAN NE COLUK COCUGUMUN GIRTLAGINDAN HARAM GECIRTMEDIYSEM O I-PODLARIDA GECIRTMEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Sen de cahilsin, ulkeye kacak mal sokmaya calisiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 O AYPOTLAR GEÇMİCEK ARKADAŞIM. YEMİN EDERİM EŞGALİNİ VERİRİM BÜTÜN SINIR KARAKOLLARINA HAVAALANI POLİSLERİNE HER YERE. ARKADAŞLARIN PATAKLİCAK SENİ PARALARINA EL KOYDUN DİYE. İFLAS EDECEKSİN. ÜÇ KURUŞ PARANA DA EL KOYACAKLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ben de sikayeti bastim bile. gumrukte 20 ipodlu adam geliyor 1 ay icinde diye ihbar saldim. Hak dusmanlarina karsi guvenlik onlemleri 2 kat artmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. ya sizin gibi insanlara soru sordugum icin utaniyorum kendimden acikcasi silin lan cevaplarinizi:D sen bonepartin kanaksi olamazsin olsa olsa yalaksi felan bu ne lan bildigin gank lendik soru sorduk ogrendik cevabimizi hala bisiler demeye calsiyonuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ağır troll gördüm gibi konuda... hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 VASFI CAMBUDAK KUL YUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: Azmodai said: ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. ya sizin gibi insanlara soru sordugum icin utaniyorum kendimden acikcasi silin lan cevaplarinizi:D sen bonepartin kanaksi olamazsin olsa olsa yalaksi felan bu ne lan bildigin gank lendik soru sorduk ogrendik cevabimizi hala bisiler demeye calsiyonuz:D yalakasi da olabilirim. kendisi o kadar yuce bir sahistir, o kadar sevilir buralarda. sen ise antipatik ve cahilsin. ve cesursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 elaidi said: O AYPOTLAR GEÇMİCEK ARKADAŞIM. YEMİN EDERİM EŞGALİNİ VERİRİM BÜTÜN SINIR KARAKOLLARINA HAVAALANI POLİSLERİNE HER YERE. ARKADAŞLARIN PATAKLİCAK SENİ PARALARINA EL KOYDUN DİYE. İFLAS EDECEKSİN. ÜÇ KURUŞ PARANA DA EL KOYACAKLAR. 4 aypotla gelecem birtanesi sirf sana montelemek icin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ARKADASIM AGZINI TOPLA ULKEYE SOKMAM SENI. ulkeye 20 ipod kaciran adam askerden de kaciyordur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ouch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: nakerebanarimasen said: Azmodai said: ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. ya sizin gibi insanlara soru sordugum icin utaniyorum kendimden acikcasi silin lan cevaplarinizi:D sen bonepartin kanaksi olamazsin olsa olsa yalaksi felan bu ne lan bildigin gank lendik soru sorduk ogrendik cevabimizi hala bisiler demeye calsiyonuz:D yalakasi da olabilirim. kendisi o kadar yuce bir sahistir, o kadar sevilir buralarda. sen ise antipatik ve cahilsin. ve cesursun. sen de hafifce salak hehalde cahil lafini duyunca snirilendigimi falan zannediyorsun tek derdim bonepartin desteksiz sallamsi istedigi de arkadasim seni tanimiyorum etmiyorum sitersen sov mikime kadar yolu var senin lafinin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 gumruk uzmaniniz geldi dagilin diyip izah edicektim ama oyunmus edik:yok lan baska topicdi o asdfasdffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: Azmodai said: nakerebanarimasen said: Azmodai said: ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. ya sizin gibi insanlara soru sordugum icin utaniyorum kendimden acikcasi silin lan cevaplarinizi:D sen bonepartin kanaksi olamazsin olsa olsa yalaksi felan bu ne lan bildigin gank lendik soru sorduk ogrendik cevabimizi hala bisiler demeye calsiyonuz:D yalakasi da olabilirim. kendisi o kadar yuce bir sahistir, o kadar sevilir buralarda. sen ise antipatik ve cahilsin. ve cesursun. sen de hafifce salak hehalde cahil lafini duyunca snirilendigimi falan zannediyorsun tek derdim bonepartin desteksiz sallamsi istedigi de arkadasim seni tanimiyorum etmiyorum sitersen sov mikime kadar yolu var senin lafinin:D oha, mik dedi, sikayete bastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: nakerebanarimasen said: Azmodai said: nakerebanarimasen said: Azmodai said: ayrica bonepart kankamdir, herseyin iyisi hak ediyor. Canim kardesim benim. sen ise cahilsin ve cesursun. ya sizin gibi insanlara soru sordugum icin utaniyorum kendimden acikcasi silin lan cevaplarinizi:D sen bonepartin kanaksi olamazsin olsa olsa yalaksi felan bu ne lan bildigin gank lendik soru sorduk ogrendik cevabimizi hala bisiler demeye calsiyonuz:D yalakasi da olabilirim. kendisi o kadar yuce bir sahistir, o kadar sevilir buralarda. sen ise antipatik ve cahilsin. ve cesursun. sen de hafifce salak hehalde cahil lafini duyunca snirilendigimi falan zannediyorsun tek derdim bonepartin desteksiz sallamsi istedigi de arkadasim seni tanimiyorum etmiyorum sitersen sov mikime kadar yolu var senin lafinin:D oha, mik dedi, sikayete bastim. bas arkadasim bas:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ISTIKLAL MAHKEMELIK SUC HIYANET-I VATAN KILSIZ TUYSUZ OGLANLARIN LISELI STOCKINGLI KIZLARIN HAKKI YENIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: ISTIKLAL MAHKEMELIK SUC HIYANET-I VATAN KILSIZ TUYSUZ OGLANLARIN LISELI STOCKINGLI KIZLARIN HAKKI YENIYOR oha fantaziye bak polise ihbarlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar