elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 berkay deli misin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: film boiling hakkinda cahil dersin bende eee doru derim takintili miyim lan lan lun demesene arkadasim bunun takintiyla ne alakasi var bunun dedigin seyi destekli soylemekle alaksi var,.. neyse senin gibi cahil cuheyla ile ugrasmicam bu ne hersye cevap yaziyosun haksiz maksiz ama dil bir karois;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen haklı bence ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahahhaa adres veriyorum gel gul sokak adana seviye dusurursem belki gider tobe tobe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 FromTheHell said: nakerebanarimasen haklı bence ;D cok tesekkur ederim(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: ahahhaa adres veriyorum gel gul sokak adana seviye dusurursem belki gider tobe tobe ya rica ediyorum cocuklasmayalim paticike yakismiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: BonePART said: ahahhaa adres veriyorum gel gul sokak adana seviye dusurursem belki gider tobe tobe ya rica ediyorum cocuklasmayalim paticike yakismiyor nasi yakismiyo lan forum kuruldugundan beri seviyesizlesiyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 koca mor basimin kukeletasina hakli. 20 ipodu napiyorsun ya sen? Gumrukteki adamlar cahil mi saniyorsun? Allah askina getir 20 tane lutfen. Bak ne oluyor. Adam seni uyarmis 20 sokman zor diye ki hakli. Kabak gibi tum bavullarin xrayden gececek, ac gumruk memurlari hazirolda bekliyor rusvete, paraya pula konabilmek icin. Bu kadar ucuza aldigina gore ya Amerikadan geliyorsun ya da Dubai falan diye tahmin ediyorum, buralardan gelen yolculara da ozellikle yamanirlar. Babam arabistanda yasiyor benim, 30 yildir bu ulkeye girip cikar, bu son gelisinde bana iphone, kardesime bi nokia n95 ve anneanneme dandik samsung getirdi, ona bile el koymaya calistilar ki 20 ipodu naparlar sen dusun. COK COK COK sansliysan xrayden de gozukmez, bavulu da actirmazlar, ama actirma ihtimalleri fazlasiyla yuksek ve o 2500$ a aldigin bir suru ipod sana rap seklinde girecek. Sen sen ol, kahraman olma, en yakinindaki 3-5 adama getir, gumrukte en azindan bu ne arkadasim dediklerinde "anneme, babama ve kardeslerime hediye" de. Babam da oyle yirtmisti telefonlardan kamerlaardan. Ha bi de babam fotografci, tum ekipmanina goz dikmislerdi, sen bilirsin, yien de sokmaya calis. Bu arada cahil cesaretin var evet, ve ozur de dilemiyorum, roketatar midir nedir ona da avukatlik yapmamasini tavsiye edip bilip bilmeden atip umut vermemesini oneriririm. Hadi size iyi vergiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bana da bir taş gelmiş laf arasında, şu mesajda kime avukatlık yapmışım çok merak ediyorum. "roket adam" said: off var ya çok saçma sapan yerlere takılıyorsunuz, -3 yaş muhabbetleri dönüyor, gidin insanlığa faydalı bişiler yapın bu ne biçim tartışma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 sadece hakettigini aldin, malum yaptigin sacma sapan popularist girisle sen de insanliga pek bi katkida bulunamadin. Adam hakli bir notkaya deginiyor, karsi taraf kabul etmek bilmiyor. Hata bizde, SOKARSIN LAN 20 IPOD diyip adamin 10 gun sonra burdaki kukreyisini izleyeceksin, bisi olmaz diyenlerin de "abi bilemedik pardon" diyisini. sdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Berkay zaten haklıydı. Azmo da geldi, e ben de haklı olduğunu sölüyorum. Zegnaya haber verin kapatsın forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Azmodai said: ... Bu arada cahil cesaretin var evet, ve ozur de dilemiyorum, roketatar midir nedir ona da avukatlik yapmamasini tavsiye edip bilip bilmeden atip umut vermemesini oneriririm. Hadi size iyi vergiler. sen kimsin ya ayni adam misin bonepart ile:D oncelikle olaya ortadan atlaytip bor bok bilmeden yazma bu bir bilmiyorum sordm ogrendim site omrumde gumryuk vergisi ditye bir bok duymadim siz cok elite seiniz benim gunahim ne bir de git arkadasim git oku bilmiyorum sordum ogrednim artik 20 ipod getirmem diyorum alla allah de git sizin gibi insanlara sordugum icin suc bende aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 cahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yoo zaten net bir biçimde bonepart haklı ondan kimsenin şüphesi yok ki onu karşı taraf ta kabul etmiş. Sadece muhabbet gereksiz yerlere kaymış, kısırdöngü olmuş mavi ekran vermiş millet diyorum, gerek yok diyorum. 20 ipod ile türkiyeye girebilme ihtimali olmadığını herkes biliyor zaten. Edit: Hayır bana noluyo ki gidip topiğin seviyesiyle uğraşıyorum, gideyim bi limonata koyayım balkona falan oturayım işlerimi halledeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: bilmiyorum sordm ogrendim site omrumde gumryuk vergisi ditye bir bok duymadim siz cok elite seiniz benim gunahim ne bir de git arkadasim git oku bilmiyorum sordum ogrednim artik 20 ipod getirmem diyorum alla allah de git sizin gibi insanlara sordugum icin suc bende aslinda yardimci olabildigimiz icin biz tesekkur ederiz size :D said: sen kimsin ya ayni adam misin bonepart ile:D oncelikle olaya ortadan atlaytip bor bok bilmeden yazma bu bir ben sizi 2500$ gumruk vergisinden kurtaracak olan yuce varligim. Ortadan da atlarim, seni uyaran arkadasima parlamissin arti burada bordan boktan anlamayan da sensin. Iyi gunler efendim, size iyi alisverisler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 neyse olaydan bir haber arkadaslara durmu yazayim da kit anlamalriya yorum getirmesinler:) 1)bircok ipod getirmek istenir 2)gumru kvergisi nedir hic bir fikir yoktur 3)sorup ogrenilir artik bircok ipod getirmek istenilmez 4)derdinzi ne hala anlamadim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ARKADASIM BAK GIREMESSIN 20 IPODLA ANLA BUNU GI-RE-MEZ-SIN oldu ya girdin biz sikayet etcez seni cevircekler sinir kapisinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: neyse olaydan bir haber arkadaslara durmu yazayim da kit anlamalriya yorum getirmesinler:) 1)bircok ipod getirmek istenir 2)gumru kvergisi nedir hic bir fikir yoktur 3)sorup ogrenilir artik bircok ipod getirmek istenilmez 4)derdinzi ne hala anlamadim ha be nburda bonepart hakiz demiyorum ogrendim 20 ipod ile girilmez vergi cartcurt olur diye azmodai insanina nolmus costurmus da gelmis ben bonepartin benim bilmeyip de sordup ogrenmeye calitsitgim bir sey icin bana laf sokmaya calsimansina takildim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 19 dene belki sonu 9 diye küçük gözükür dikkat çekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 19.99 getirir sonuncunun kulakligini getirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: ARKADASIM BAK GIREMESSIN 20 IPODLA ANLA BUNU GI-RE-MEZ-SIN oldu ya girdin biz sikayet etcez seni cevircekler sinir kapisinda abicim senin kit oldugunu anladim artik git yukardaki postlarimi oku tam kitsin ya okumdan yazdigin belli 2 3 sayfa once 3 4 tane getircem dedim sen neyin davasini ediyosun 20 tane sokmayami calsicam dedim tove Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: neyse olaydan bir haber arkadaslara durmu yazayim da kit anlamalriya yorum getirmesinler:) 1)bircok ipod getirmek istenir 2)gumru kvergisi nedir hic bir fikir yoktur 3)sorup ogrenilir artik bircok ipod getirmek istenilmez 4)derdinzi ne hala anlamadim ;) ahahah çok güzel bir özet işte daha niye uzuyor onu anlayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 sonucta BIZ MI KAZANDIK? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "roket adam" said: nakerebanarimasen said: neyse olaydan bir haber arkadaslara durmu yazayim da kit anlamalriya yorum getirmesinler:) 1)bircok ipod getirmek istenir 2)gumru kvergisi nedir hic bir fikir yoktur 3)sorup ogrenilir artik bircok ipod getirmek istenilmez 4)derdinzi ne hala anlamadim ;) ahahah çok güzel bir özet işte daha niye uzuyor onu anlayaman bonepart halen 20 tane sokmaya calisacagimi saniyor herhalde attigi mesajalrdan ben onu anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GIRMIYICEK O I-PODLAR BU ULKEYE YETIMIN KILSIZ SUT GIBI OKSUZUN HAKKINI YEDIRMEYIZ SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar