nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: abicim bak herseyden 2 tane getirsen felan cok sikinti olmaz ama gidip 15 20 tane ipod getirirsen turkiyede olur ya gumrukte takilirsan cok aglarisn cunku 1 ceza oduceksin iki gumruk vergisi oducekler okay zaten bende o kadar getirmeme karari aldim.. varya super ukalasiniz abicim anlamiyorum sizi bilmiyorum sorup ogreniyim diyorum hala bir artizlik hala bir artizlik lafim sirf sana degil adam gelmis 2500 doalr 15 e bolunmuyo diyo hayret yanoi
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 yane esine dostuna sole baska bisiler ismarlasinnar mesela 2 3 tane cesit cesit ipod getir shuffledir ufaktir buyuktur laptop al ne biliyim fotograf makinasi cpu ram felan
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 nakerebanarimasen said: ac tane getirebilrim ki yanimda en cok gumruk de cart curt edeler mi bak sorum bu bilmiyorum yani cahil cesareti bilmem ne ayip yakismiyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 kutusundan çıkarıp getirse?
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 bi 15 tane siparis aldim demek cahil cesareti ama
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 GwindonSurion said: kutusundan çıkarıp getirse? abi kutusuyla getirmek aklimdan gecmedi zazetn:D
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Asteroth said: Ayrıyeten 2500 15'e bölünmüyor, nasıl 2500$ ediyor 15 iPod? ahahaha salaaaaak.
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: bi 15 tane siparis aldim demek cahil cesareti ama tamam abi izah et nasil bir cahil cesareti bu adamlardan para almadim etmedim 15 tane cokmus beyler derim uzak arkadaslarinkini iptal ederiz5 tane ile geilrim 4 tane ile gelirim zaten sorum bu 15 tane ismarlandim acaba hepsi gelecek mi bilmiyorum soruyorum
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abiim bak bi urune gumruk vergisi odememenin tek bir mantigi war ben bu urunu satmicam kendime aliyorum bunu kullanicam diyebilmek 15 taneyi yakalanirsan buna inandiramassin
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: abiim bak bi urune gumruk vergisi odememenin tek bir mantigi war ben bu urunu satmicam kendime aliyorum bunu kullanicam diyebilmek 15 taneyi yakalanirsan buna inandiramassin bak abim bakiyorum. sen oalyi tam kavrayamadin o yuzden yavas yavas anlatayim 1)bir yurtdisindan gelinirken 15 20 ipod siparisi alinir (para almadan hani bize de al cart curt) 2) tamam abi hallederiz gelmeye yakin denilir 3) zamaninda gumruk prolemi sorunu sagdan soldan duyulmustur ve nedir ne deigldir diye sorulur (misal gumruk vergisi cart curt ilk defa duydum) 4) cok buyuk ihtimal problem yasanailcagi ogrenilir ve hediye sayisi 3 e 4 e indirlir simdi gel gelelim cahi cesareti kismina dedigini izah et simdi edemiyosan da ozurdile
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ne ozur dilicem be ala ala istedigim kadar ukela olurum sanane bisi sormussun cevapladik beenmiyosna aha kapi aha sapi alla alla
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: ne ozur dilicem be ala ala istedigim kadar ukela olurum sanane bisi sormussun cevapladik beenmiyosna aha kapi aha sapi alla alla neyse hala anlamiyorsun herhalde ben senin cevabina mi laf ettim bastice neye cahil cesareti dedin onu soruyoum allha razi olsun cevap verdin de diger elemanlarinki cok daha kaliteli senin ki bes para etmez:d
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 zgrw said: en kötü gümrükte hepsine el koralar :) bir kısmını valizine at, 3-5 tane de sırt çantana at sorun çıkmaz ama yurtdışında ki havalanlarında, Türkiyede olduğu gibi havalanına girerken kontrol edilmiyorsun, valizi direk uçağa veriyorsun, valizine içecek fln da koyabilirsin rahatlıkla sorun çıkmıyor. Sırt çantanıda uçağa binmeden önce kontrol ediyorlar, 15 tane ipod'a oha diytebilir adam sırt çantanda görürse, o yüzden sen bir kısmını (yada hepsini) valize koy. Türkiyeye girerken kimsenin çantalarını kontrol ettiği yok zaten, bişey varsa kendin söylüyorsun :) ornek cevap boyle olur
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 abicim bak GUMRUKTEN UZERINDE 20 TANE IPOD ILE GECEBILECEGINI HAYAL ETMEK CAHIL CESARETI bunun nesini anlamiyosun bende onu anlamadim 20 tane ipod abi kutusunu felan atsan ufak bi el valizi eder bunleri bole ic camasiri gibi ust ustede yigamassin ki birbirinden ayircan kutu yapcan ambalajlican bilmemne aaaaa bunu goremiyosan bende deil ki sorun sende
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: abicim bak GUMRUKTEN UZERINDE 20 TANE IPOD ILE GECEBILECEGINI HAYAL ETMEK CAHIL CESARETI bunun nesini anlamiyosun bende onu anlamadim 20 tane ipod abi kutusunu felan atsan ufak bi el valizi eder bunleri bole ic camasiri gibi ust ustede yigamassin ki birbirinden ayircan kutu yapcan ambalajlican bilmemne aaaaa bunu goremiyosan bende deil ki sorun sende dedecim amcacim abicim bak sen elitesin sen biliyosun boyle 3 5 seyden sonra gumruk vergisi cadrtcurt isticeklerini bende diyorum ki hic bilmiyordum sordum ogrendim niye hayal edemiyim bana kalsa hic sorun olmazdi cunku oyle gumruk vergisi casrt curt pok pusur duymadim simdi orudm ogrendim
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 iste bilmiyodun = cahil cesareti bilmemek = cehalet
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: iste bilmiyodun = cahil cesareti bilmemek = cehalet cahil cesareti diyebilmen icin olayi gerceklestirmis olmam lazim sana tavsiyem birazcik turkce deyilmler bilgini gelistirmen:)
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 off var ya çok saçma sapan yerlere takılıyorsunuz, -3 yaş muhabbetleri dönüyor, gidin insanlığa faydalı bişiler yapın bu ne biçim tartışma ya.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 onnarla gecebilecegini dusunmek cahil cesareti alla alla deli misin kardesim sen deli cesareti
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 "roket adam" said: off var ya çok saçma sapan yerlere takılıyorsunuz, -3 yaş muhabbetleri dönüyor, gidin insanlığa faydalı bişiler yapın bu ne biçim tartışma ya. abi adam siyirmis ustume kaldi resmen topic
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: onnarla gecebilecegini dusunmek cahil cesareti alla alla deli misin kardesim sen deli cesareti arkadasim bak sen carpma hakkinda birsey bilmiyorsan carpmayi dusunemezsin bende gumruk vergisi hakkinda birsey bilmiyodum ondan sorun oilmaz dedim ne kadar anlaman kit:D iste sordum ogrendim artik problem olmicak hatani anla ozur dile affederim nem merak etme va;lla
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 lan tamam ben yaptım. gerçekten. özür dilerim.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ahaha bas git deli midir nedir ya bole tacizci adam gibi tobe tobe bak ozur dile opusup barisalim diye geliyo durmadan cahilsin dostum iste cahilsin aaaaa gumruk vergisi yeni oendiysen cahilsin bu kadar tobe tobe
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 BonePART said: ahaha bas git deli midir nedir ya bole tacizci adam gibi tobe tobe bak ozur dile opusup barisalim diye geliyo durmadan cahilsin dostum iste cahilsin aaaaa gumruk vergisi yeni oendiysen cahilsin bu kadar tobe tobe vay be ananin karnindan gumruk vergisini bilerek dogdun herhalde su ana kadar hic ihtiyacim olmadi demekki duymamisim ben sana (tamamen uydurma) film boiling in karakteristiklerini bilmiyosun diye cahil diyormuyum (misal)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 film boiling hakkinda cahil dersin bende eee doru derim takintili miyim lan
Öne çıkan mesajlar