Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıycam server hakkında bilgi lütfen


darkscreamer

Öne çıkan mesajlar

hocam şimdi başlarsan başlamanın tam zamanı aslında,serverda güçlü olan clanların yaptığı gank olayı,na çıkıpta clanların yarısı na ya geçince,biraz kalktı ortadan,sebebi ise darkwishin clanı gibi clanların şehirleri v.s koruma amacıyla şehirlerden eskisi gibi fazla çıkamamaları yüzünden sanırım,önceden 2 dk da bir ganklendiğim yerde şimdi 2*3 saatte bi oluyo belkide,ki yeni oyuncu sayılırım bende,en güzeli şimdi açman ve tavsiyem de dwarf açmandır,oyun asıl şimdi zevkli oldu gibi sanki:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu populasyon düşse ne yazarki? Bize dün adamlar 5 farklı alliance 3 way yapmaya kalktı ben ne diyim daha. bu younda ha 1k adam var ha 100k sonuçta her şekil pvp dönüyor , e tek başına 50 kişiyle kapışamıycağına göre? Populasyonmu düştü diyeceğine nerde bu insanlar de bence :) Ana kıtanın dışında 4 farklı koacam adalar var her birinde 5 er tane felan player şehri var sonuçta :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Popülasyon düşsün sorun değil sonucta tek server oyun buglarini fixlemeye ve content yenilemeye devam ettiği sürece oyuncunun gelicegi server belirli. Benim yeni server sorma nedenim malumunuz her mmo üst kesim ilk haftalarda oluşur ondan sonra gelenler pek kolay yetişemezler bu amaçla sormuştum. Doğrusu 24/7 hardcore oynuycak biriyim AoC dan Electra olarak tanıyanlar bilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...