darkscreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Arkadaşlar EU accountu almayi düşünüyorum fakatt yakın zamanda açılan bir server veya önümüzdeki günlerde açılcak bir server varmıdır ?
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Hayır şu an için sadece EU-1 ve NA-1 var. EU-2 yi 5-6 aydan önce beklemeyin derim.
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hocam şimdi başlarsan başlamanın tam zamanı aslında,serverda güçlü olan clanların yaptığı gank olayı,na çıkıpta clanların yarısı na ya geçince,biraz kalktı ortadan,sebebi ise darkwishin clanı gibi clanların şehirleri v.s koruma amacıyla şehirlerden eskisi gibi fazla çıkamamaları yüzünden sanırım,önceden 2 dk da bir ganklendiğim yerde şimdi 2*3 saatte bi oluyo belkide,ki yeni oyuncu sayılırım bende,en güzeli şimdi açman ve tavsiyem de dwarf açmandır,oyun asıl şimdi zevkli oldu gibi sanki:D
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yeni acilan server Kuzey America icindi, yakin zamanda 2. bir Avrupa serverinin lafi bile gecmiyor daha. Buyuk ihtimal aylarca gelmez :)
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bence de gelmesin,herkes 1 serverda tıkış tıkış oynasın ya:D,ama population düştümü acaba bana öyle geliyoda:S
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yahu populasyon düşse ne yazarki? Bize dün adamlar 5 farklı alliance 3 way yapmaya kalktı ben ne diyim daha. bu younda ha 1k adam var ha 100k sonuçta her şekil pvp dönüyor , e tek başına 50 kişiyle kapışamıycağına göre? Populasyonmu düştü diyeceğine nerde bu insanlar de bence :) Ana kıtanın dışında 4 farklı koacam adalar var her birinde 5 er tane felan player şehri var sonuçta :)
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 starter mekanlarında eskiden ana baba günü olurdu ki bugün pazar,3-5 kişiden başka kimse yok,yada biz geç kaldık muhauhauha
darkscreamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Popülasyon düşsün sorun değil sonucta tek server oyun buglarini fixlemeye ve content yenilemeye devam ettiği sürece oyuncunun gelicegi server belirli. Benim yeni server sorma nedenim malumunuz her mmo üst kesim ilk haftalarda oluşur ondan sonra gelenler pek kolay yetişemezler bu amaçla sormuştum. Doğrusu 24/7 hardcore oynuycak biriyim AoC dan Electra olarak tanıyanlar bilir.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 yav benimde aklima takilan bir sey var diyer oyunlarda oyle olmustu. simdi eu ya uye olunca euro istiyomu? o zaman cok daha pahali oluyorda.na dan uye olup server secme hakki falan varmi? Yok öyle birşey nerede oynayacaksan oranın clientını almak zorundasın :)
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 abi en fazla 3-5 lira farkeder ama inan bu oyundaki pvp hiçbiryerde yok ya:D,1 saattir clan şehrine gitmeye çalışıyoruz,9 kişi inadına gankliyo newbie yetim garibanları,en sonunda bizim clan geldi du bakalım napacaklar:D
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Yok öyle birşey , nerede oynayacaksan oranın clientını almanız gerekiyor.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bu adamlar cok profesyonel adamlar degil. Supportlari bir blizzard veya AoC'unki gibi degil. Duzgun bir sekilde alip, oynamak daha akilli. Sayet bir sorun cikarsa ugrasirsin. lol yanlis basliga yazmisim :(
Öne çıkan mesajlar