Vodan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Sam bu tür mailler manuel olarak atılmıyor birde atıldıkları email adresi valid olmak zorunda değil. Örneğin [email protected] dan yada [email protected] gibi istediğikleri mail adresinden atabiliyorlar o yüzden register etmelerine bile gerek yok. Ancak hotmailin spam dedector u çok gelişmiş eskiden gelirdi ayarı arttırdım arttıralı mail gelmiyor. Benim düşünceme göre bunu şöyle algılıyolar. Örnein aynı mail hotmailin sunuculuğunu yaptığı belirli bir sayıdan fazla mail adresine gidiyosa bu spamdır deyip blocklyolar.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Zed,dediğinin yanı sıra birde, "BU LİSTEDEN ÇIKMAK İSTİYORSANIZ TIKLAYINIZ" hedeleri var.. onlara KESİNLİKLE TIKLAMAYIN! Mailinizin aktif olduğunu gösterip daha fazla spam gelmesine yol açıyor... : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 hep tıklamak isterdim de üşengeçliğimden tıklamazdım unuturdum.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Vodan'a katılıyorum, çünkü hotmail'de sıklıkla üye olduğum yahoogroups'un mailleri gelmiyor, sanırım çok kişiye gidiyor bu spamdir diye junk'a atıyolar.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 ha yazmayı unutmuşum, bu cin arkadaşlar artık cevap yollamanıza gerek olmadan maili açtığınızda aktif olduğunuzu anlayabiliyolar. bu yüzden ya html mail olayını kapatın, ya da tanımadığınız kişilerden gelen mailleri açmayın.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar