Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Yeri pazar alanı da olabilir, kestiremedim buraya açtım. Şimdi, wotlk öncesi oyunu bırakan arkadaşı ikna ettik ancak kendisi 1-70 zülumu çekemem, powerlevelling yaptırıcam diyor. Google yardımı ile şu sitelere ulaştık biz: http://www.saleveling.com/ 40 euro'ya; (1)First Aid to level 450 (2)Epic Gears + Rare Gears (3)300 Riding skill + Epic Flying Mount + Epic Mount (4)Cold Weather Flying skill (5)Complete your class quest (6)Open all flight paths(Azeroth + Outlands + Northrend) (7)Free 6000 Gold vaad ediyolardı fazla ucuz geldi açıkçası. ucuz etin yahnisi ban olmasın sonra. :P bir de bu var; http://www.powerlevelings.com/wow-eu/buywowpowerlevel-eu.jsp burda fiyatlar 60 euro'dan baslıyor mesela. Sanırım powerlevel servisi kullanan pati vardır. varsa en güvenli (botsuz kasan) bir servis tavsiyesi verebilir mi? hatta "ver abi ben kasayım x liraya" diyen varsa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 40 dolara veya 60dolara veya 100 dolara o kadar sey ımkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?27,4160281 bi iletişime geç istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 benim accde var bi tane 71 e kadar kasılmış shaman işsiz acc sahibi kastırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 kim taşıdı lan benim bölüme çöplükmü burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 1000 goldu 8 euroya falan satiyor herifler buyuk yalan bence o site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Kermiti kızdırmayın ısırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Yok popeye artık öyle değil ya benim arkadaş aldı geçen 4k gold 18 euroya ve geldi gözümün önünde para ve 1 gün içinde geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 wowpls.com a kastırdım çok memnun kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 12k gold edıyo zaten skiller vartlar curtlar en az, ustune 6k golda dahada veriyoalr senın hesapla bile 36 euro sadece golda gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 powerleveling haklkında gerekli bilgiyi verdim arkadaşa. Başka isteyen olursa konusabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 offgamer 121 € diyor. iyi siteydi bi kaç alış veriş yapan vardı tanıdığım, scam değildi o zmnlar, şimdi de sağlamdır heralde. edit: full link http://www.offgamers.com/world-of-warcraft/wow-eu/wow-leveling/wow-power-leveling-c-16-2522-1692-272.ogm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 CusTodeM said: Yok popeye artık öyle değil ya benim arkadaş aldı geçen 4k gold 18 euroya ve geldi gözümün önünde para ve 1 gün içinde geldi. hangi server? frostmanede 8 euronun altinda gormedim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2009 Offgamers şiddetle tavsiye olunur. Bu güne kadar 20 küsür, sırf WoW, sorunsuz alışverişim olmuştur. Güvenle kullanılabilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 wow-turk.com forumunda power lvling bölümü var orda bu işi yapanlar var baya ama ben hiç kullanmadım bi oralara bak istersen quest kasarak falan lvl kasanlar varmış (ben onların yalancısıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar